Konservatorių šeima – tarnybų akiratyje: valstybinėje žemėje įsirengė daržą

  • Teksto dydis:

Dėl už nuosavo sklypo ribų naudojamos valstybinės žemės tarnybų akiratyje atsidūrė konservatorių parlamentarės Gintarės Skaistės ir jos sutuoktinio Kultūros paveldo departamento direktoriaus pavaduotojo Audriaus Skaisčio šeima.

Naujienų portalas delfi.lt praneša šalia Skaisčių sklypo Vilniaus rajone Mažųjų Lygainių kaime prie Ilgučio ežero užfiksavęs užimtą žemę – valstybinėje žemėje yra daržas, kuriame auginamos daržovės, auga vaismedžiai, stovi aviliai.

A. Skaistys delfi.lt neneigė, kad šalia jų sklypo esantis daržas yra valstybinėje žemėje, bet tvirtino, jog tai padaryta šalia gyvenančio jo tėčio iniciatyva.

„Daržas yra laikinas variantas, kuris, greitai sukasus daržoves, gali būti panaikintas. Visas tas daržas anksčiau buvo dilgėlynas, kurį mes paprasčiausiai padarėme darželiu. Nei aš tą daržą įrengiau, nei aš jį prižiūriu – čia mano tėčio, kuris gyvena šalia, iniciatyva padaryta“, – aiškino jis.

Anot delfi.lt, konservatorius teigė valstybinės žemės atlaisvinti neskubėsiantis tol, kol nepasirodys Nacionalinės žemės tarnybos tyrimo rezultatai, įrodantys, kad pažeidimai iš tiesų yra padaryti.

Žurnalistai informaciją apie galimus pažeidimus perdavė Nacionalinei žemės tarnybai ir Valstybinei miškų tarnybai. Jų atstovai informavo, kad bus pradėti tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na žinoma, valstybės dilgėles išrovė, prižiūri žemę, už tai

Na žinoma, valstybės dilgėles išrovė, prižiūri žemę, už tai  portretas
Na žinoma, valstybės dilgėles išrovė, prižiūri žemę, todėl ja gražiai naudojasi. Praeiviams ar pačiai žemei geriau dilgėlės ar kad ja kažkas naudotųsi? Kitaip valstybei reikėtų samdyti darbininkus ir jiems mokėti. O čia darbas ir priežiūra nemokamai ir viskas gražiai auga. Žemės nuoma ir tiek.

>> o man akivaizdu tik viena

>> o man akivaizdu tik viena portretas
Teisingai, kitaip seniai sėdėtų.

> o man akivaizdu tik viena

> o man akivaizdu tik viena portretas
Kvaily neraliuotas, Karbauskis nepalyginamai prieš įstatymą lygesnis.
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių