Konservatoriai pristato naują planą Lietuvai

  • Teksto dydis:

Opozicinė Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (TS–LKD) šeštadienį Vilniuje renkasi į partijos suvažiavimą, kuriame bus pristatyta Seimo rinkimų programa „Naujas planas Lietuvai“.

Konservatoriai taip pat skelbia, jog suvažiavime svarstys siūlymus, kaip „grąžinti visuomenėje pasitikėjimą sąžininga ir skaidria politika“, aptars šiandieninę politinę situaciją.

„Šiuo metu negalime leisti žmonėms prarasti vilties, kad Lietuva gali sėkmingai eiti vakarietišku keliu. Todėl keliame sau tikslą grąžinti žmonėms viltį ir pasitikėjimą, kad politika gali būti skaidri ir sąžininga. Turime aiškų planą, kaip po keturių prarastų stagnacijos metų Vyriausybė turi imtis strateginės lyderystės ir įgyvendinti būtinas permainas, kad piliečiai pajustų, jog gyvena modernioje ir ekonomiškai sėkmingoje XXI amžiaus valstybėje“, – partijos pranešime spaudai cituojamas TS–LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

Konservatoriai jau yra patvirtinę didžiąją dalį kandidatų vienmandatėse apygardose, o daugiamandatės apygardos rinkimų sąrašą birželio viduryje reitinguos visa partija. Nebus reitinguojamos tik pirma ir antra vietos, jose yra įrašyti partijos pirmininkas G.Landsbergis ir jo pavaduotoja, Seimo vicepirmininkė Irena Degutienė.

Renginyje taip pat bus svarstomos ir priimamos rezoliucijos, kuriose partija pateiks pasiūlymus dėl pasitikėjimo politika ir skaidrumo didinimo, ekonomikos, socialinės politikos, šeimos, švietimo ir gynybos.

Pastarosios visuomenės nuomonės apklausos rodo, jog už konservatorius per rinkimus balsuoti žada apie 8-10 proc. rinkėjų, tačiau politologai bei viešųjų ryšių specialistai pažymi, kad reitingų lentelę pakeis skandalas su Liberalų sąjūdžiu, kai dabar jau atsistatydinęs liberalų vadovas Eligijus Masiulis sulaukė įtarimų dėl kyšio ėmimo.

Konservatoriai yra didžiausia opozicinė partija Seime su 32 atstovų frakcija. Teisingumo ministerijai pateiktais duomenimis, konservatorių partija vienija apie 15 tūkst. narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuolatiniai

Nuolatiniai portretas
Kai tik kas nors apie konservatorius,Lekstučio Vaido gauja kartu su viskiais,,NA NA'', ,,Anonimais''ir pan.,užgulę kompiuterius,dirba išsijuosę.Ką gi,palinkėkim užsidirbti,mažiau kuisis po konteinerius.

Pirma

Pirma portretas
tegu L-šeima savo kieme padaro tvarką

Rumba negro

Rumba negro portretas
Po kokiu dar 4 stagnacijos metu? Gal po 25 Lietuvos naikinimo metu? Ar buvo tie, ar anie-rezultatas vienas: Lietuvos genocidas. Nei viena valdzioje buvusi partija neturi jokio pasitikejimo. Keisti rinkimu pagal sarasa tvarka!
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių