Konservatoriai patvirtino trumpąjį kandidatų į didmiesčių merus sąrašą

Opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) prezidiumas antradienį patvirtino trumpąjį galimų kandidatų į didžiųjų miestų merus sąrašą.

Prezidiumas pritarė partijos centrinio atrankos komiteto siūlymui Vilniaus miesto skyrių sueigai teikti rinktis kandidatą į sostinės merus iš keturių politikų: buvusio Ukrainos ministro Aivaro Abromavičiaus, sostinės tarybos nario Valdo Benkunsko, parlamentarų Dainiaus Kreivio ir Ingridos Šimonytės.

Skyriai buvo iškėlę daugiau kandidatų, tačiau iš sąrašo buvo išbraukti ir Mantas Adomėnas, ir Mykolas Majauskas.

„Kai kurie išbraukti dėl to, kad jie nėra partijos nariai, kai kurie išbraukti, kad atsisakė, kai kurie asmenys, pabrėžiu, kai kurie asmenys išbraukti, nes aplinkybės jiems dalyvauti rinkimuose yra nepalankios“, – po prezidiumo posėdžio žurnalistams sakė TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

Kauno konservatoriai kandidatą į merus rinks irgi iš keturių politikų: Editos Gudišauskienės, Pauliaus Lukševičiaus, Gintarės Skaistės ir Jurgitos Šiugždinienės.

Dėl kandidatavimo į Klaipėdos miesto vadovus varžosi Arūnas Barbšys ir Agnė Bilotaitė.

Savivaldybių tarybų ir tiesioginiai merų rinkimų vyks 2019 metų vasarį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Konservatorių klaida

Konservatorių klaida portretas
Nejaugi Gudišauskienei protelis aptemo-su tokia mere tik į jomarką. Skaistę fazendą turi ir gyvena prie Vilniaus.Žodžiu, visiškas pravalas. O Agnė tegul džiaugiasi nesantuokiniu sūnum,kurio susilaukė nuo vedusio 2 vaikų tėvo,dar drįsta iš Gražulio šaipytis, kai pati daug blogesnė

uuo

uuo portretas
na tep,lietuvi isgrust o vietoj jo araba ar ruski ikist...

Čim čia

Čim čia portretas
Mes kauniečiai už Matjošaiti.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių