Konservatoriai keliasi į naują būstinę

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) partija keliasi į naują būstinę Vilniuje.

Kaip BNS sakė partijos vykdomoji sekretorė Aistė Gedvilienė, iki gegužės vidurio planuojama persikelti iš dabartinės būstinės Lauryno Stuokos – Gucevičiaus gatvėje, netoli Vilniaus Arkikatedros, į Jasinskio gatvės 17-uoju numeriu pažymėtą pastatą prie Seimo. Patalpas konservatoriai nuomosis rinkos kaina.

Partijos paliekamas patalpas Vilniaus savivaldybė nusprendė parduoti – birželį vyksiančiame aukcione beveik 270 kv. metrų patalpas sostinės senamiestyje siūloma įsigyti už 350 tūkst. eurų.

„Savivaldybė nutraukė senąją pasirašytą sutartį ir taryba nusprendė, kad patalpos įtraukiamos į privatizuojamų patalpų sąrašą, todėl mums teko rinktis: arba nuomotis tas patalpas, kuriose esame, bet jos nėra pačios patogiausios ploto prasme, yra didelės savo kvadratūra, arba išsikelti. Nusprendėme, kad būtų patogiau persikelti į kitas patalpas, tai mums kainuotų pigiau“, – sakė A. Gedvilienė.

Anot jos, šiuo metu naujoji, apie 200 kv. metrų ploto būstinė dar baigiama įrengti, planuojama į ją įsikelti maždaug per dvi savaites. Šiuo metu TS–LKD dar glaudžiasi L. Stuokos – Gucevičiaus gatvėje. A. Gedvilienė sako, kad patalpos buvo nepatogios, nes čia nemažai rūsių, koridorių, siaurų erdvių.

Vilniaus savivaldybė yra priėmusi sprendimą nebeskirti nemokamai ar už simbolinį mokestį didesnių nei 50 kv. metrų patalpų politinėms partijoms, jas siūlyta išsinuomoti rinkos kaina. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Nejaugi į liukiskes ar praneviskes? Valio!!! O gal į Kupcinsko auksinį tuoleta?

Tai konservų gerbėjai

Tai konservų gerbėjai portretas
Ar jau visai sublūdai? Kada konservai pensijas kėlė? Paminėk bent vieną atvejį. Kad pavogė ( kai kurie amžinajį atilsį jos neatgavo ir jau neatgaus) visi prisimename, bet kad keltų kažkodėl nepamenu. Turbūt susapnavai grybukų nakčiai privalgius.

gerbejai konservu

gerbejai konservu portretas
tikreusei pamirasai siandien bilobil isgert,vel nesamone parasei.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių