Kodėl išvados dėl R. Karbauskio liko VRK vadovės stalčiuje?

Grįžti į straipsnį

tarkim

tarkim portretas
Viešų pirkimų šiuklinių nekapsto Miliūtė, jin šiukšlina gražų teatrą ar filmą? Ar čia toks kabinimo vyro būdas, kaip ten , Miliūte yra?

piliečiai

piliečiai portretas
Nuo kada žmonių švietimas yra papirkimas? Turiningi spektakliai yra švietimas savotiškas. Čia ne butelis ar 10 €, juolab šviečiant nieks net nei užsimena, nei prašo, nei agituoja. O Miliūtė savo praeity gal pasikapsto ir sutapimų paieško ar geras Dalgis lovoj buvo, kiek mokėjo už tai, o ne vaidina staiga" susidomėjus"serialo atradimais vien tik tam, kad kabint kitus ?

geri

geri portretas
kom.. tik ne visiems patinka......

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"Priminus, kad išvadoje nebuvo nustatyta rinkimų įstatymų pažeidimų, bet iškeltos abejonės dėl mokesčių įstatymų, L. Matjošaitytė teigė, kad „Vyriausioji rinkimų komisija nekompetentinga nuspręsti tuos klausimus“." Kaip ten su tomis išvadomis, kai visi 7 Seimai yra "išrinkti" ANTIKONSTITUCIŠKAI. Tai kaip, ar Konstitucija galioja Vyriausiai Rinkimų komisijai?

To NA NA

To NA NA portretas
Vadinasi,jei nesvarus buvusieji,tai ramunelis tegul apsidirba iki ausu? Juk toooks skaidruolis,o jau spejo apsisikti desimteriopai. Bet jam galima ar ne? Ir vien del to ,kad tu is visos dusios isimylejes. Tik ar ne del to jis su savo gandragalviais isrinktas,kad nebutu aferu kaip pas buvusiuosius? Niekuo jis nesiskiria nuo kitu. Jau vien tai,kad prie visu valdziu tik putesi ir prisilaize,parodo jo ,,skaidruma".

Užuojauta Karbauskiui

Užuojauta Karbauskiui  portretas
Pelningas Karbauskio biznis su Putino Rusija. Už tai Kremlius laiko vargšą suėmęs už minkštos vietos ir reikalauja šokti pagal jų muziką. O, pamėgink gerai sušokti „kazačioką“, kada tau kulnis kandžioja konservai?

Tagi

Tagi portretas
Dabar aisku kodel karbauskis sausas is visur islenda .kaip savo kaime patepiau ir darau ka noriu.apkaltos kol nebus vargsim

gailestis

gailestis portretas
klausimas ne kodel o kiek

TEDAS

TEDAS portretas
NA NEJAUGI NER LIETUVOJE POLITINES GALIOS SUVALDYTI TA CHAOSA. GEDA VISIEMS . TAD GERIAU SUSTAUSKA Y SEIMA.

NA NA

NA NA  portretas
na landsberginiai niekaip negali įkasti karbauskkui ,______patys per savo kadensiją vokė milijardais ,net prieš rinkimus užsidėjo baltas pirštine,kad nevogtu ir tai nepadėjo ,apsivogė, 40 milijonų iš sveikatos sistemos nušvilpė anūkėlio dešinioji ranka , o dar Nota Bene "vėl anūkėlio draugeliai ,o kodėl anūkėlio " šeimos " privatų darželių biznį finansuoja valstybė ir ttt,,,,,sėkmės landsbeerginiams savo panosęs išsivalyti ,,,

Galerijos

Daugiau straipsnių