Kaišiadorių rajono vicemere paskirta R. Gliaudelienė

  • Teksto dydis:

Kaišiadorių rajone susiformavusi nauja valdančioji dauguma paskyrė vicemerę – ja tapo Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) atstovė Rita Gliaudelienė.

Jos kandidatūrą penktadienį per tarybos posėdį palaikė 15, prieš buvo septyni tarybos nariai, vienas biuletenis negaliojo.

R. Gliaudelienė pareigas pradės eiti nuo lapkričio 21 dienos.

Anksčiau šį mėnesį paskirtas ir naujas administracijos direktorius – juo tapo liberalas Antanas Lukoševičius.

Rugpjūčio pabaigoje Kaišiadorių rajone pasikeitus valdančiajai daugumai iš pareigų atleisti vicemeras konservatorius Algimantas Janavičius, administracijos direktorius socialdemokratas Česlovas Neviera ir jo pavaduotojas konservatorius Tomas Vaicekauskas.

Jie atleisti Liberalų sąjūdžio frakcijos, kurioje yra aštuoni nariai, vienos Lietuvos laisvės sąjungos narės bei nuo valdančiosios daugumos atskilusių trijų socialdemokratų, dviejų „darbiečių“ ir vieno Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovo balsais. Dešimt tarybos narių, tarp jų savivaldybės meras konservatorius Vytenis Tomkus, tuomet balsavime paskelbė nedalyvausiantys.

Meras BNS yra sakęs, kad atleidimus savivaldybėje laiko politiniais žaidimais artėjant rinkimams, bet teigė esąs nusiteikęs bendradarbiauti su naująja dauguma.

Kaišiadorių rajono taryboje dirba 25 tarybos nariai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Gerai, kad tik trims mėnesiams, o tai tokia "valdančioji dauguma" taip prisivadovautų, jog maža nepasirodytų. Ši moteris turi didelę gerklę ir yra sukta, galėtų dirbti turgaus administratore, bet ne rajonui vadovauti.Gaila iš šalies žiūrėti, kaip švaistosi lozunginiais šūkiais ,su tokiais "vadovais" tik ant bačkos pastovėt.Užuojauta merui, komanda- ne kas.

Julija

Julija portretas
Nepavyko tapti Seimo nare, tai nors čia greitai" prasisuko"...

Šantaramas

Šantaramas portretas
Gerai bobele suveikė. Už rankos pakėlimą pareigos. Labai gaila jaunojo mero kuris labai nuoširdžiai dirba. O čia prastumta bobutė. Vadovaus ir vos buvusieji. Z
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių