Kaip atsitiko, kad žemvaldžių įgytos žemės viršijo visas leistinas ribas?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
grazia afiora susuko !!

...

... portretas
Tai negi Karbauskis vienas toks stambus?.. o kaip kiti?

RC darbuotoja

RC darbuotoja portretas
Jei valstybės įmonės nemokamai dalinsis informacija su kitomis, tai paprasčiausiai brangs paslaugos paprastiems žmonėms. Kadangi valstybinėse institucijose ir taip darbuotojai kiek daugiau nei minimumus gauna už didžiulį krūvį (bent jau klientų aptarnavimo skyriuose ištisai eilės, darbuotojų trūksta, visi nepatenkinti skundžiasi)

ŠKKE

ŠKKE portretas
O kur buvo praeitos valdžios. K.Starkevičius ministru irgi buvo, nors pats ūkinikauja, gal būvusiems valdžioje naudinga, kad nematė ar nenorėjo matyti. Dabar atsipeikėjo kai kam nors ant mozolio užlipo

RYTIS

RYTIS portretas
VISI VAGYS PRIEINA LIEPTO GALO,,, BE PAVARDZIU. SUKAUPTI MILIJONUS NE VIENU METU DARBAS.TAI KAS JEI NE SAVI YSTATYMAI TAIP LEIDZIA ELGTIS. VISUS LAUK IS TOKIU PAREIGU... ELNIA TAIP PAT.

eet

eet portretas
uzsidirbo pinigeliu,nusipirko zemes,ukininkauja,dziaugtis reikia kad dar tokiu pas mus yra, o tai usnimis uzele laukai,tinginiai ... nei sau nei kitiems...

Loreta

Loreta portretas
Pasak ekspertų, stambieji ūkiai sumažina smulkesniųjų galimybes konkuruoti, diktuoja jiems savo sąlygas? Kaip keista. Pastebėjote žemės ūkį. O kad prekyba ir paslaugos jau 20 metų sukoncentruotos vienose rankose, to nematote? Sakykite gi tiesiai - norite susidoroti su Ramūnu Karbauskiu, nes pajudino jūsų lobių salą. Bet ne jums tai padaryti, nes tauta jau užsigrūdino, nupus jus.

Romelis

Romelis portretas
Ei, chebryte, jau visai nusilpote? Gal vitaminų trūksta? Tokią paiką rašliavą ruošėte net trys fiziniai ir dar du juridiniai asmenys? Ir dar tie du tokie neprasti, iš tos pačios LRT... [Jevgenijus Bardauskas, Kristina Jackūnaitė, Reda Gilytė, LRT televizijos laida „Savaitė“, LRT.lt] Na tikrai jau rekquiem.

kuo geriau

kuo geriau portretas
tuo blogiau. Nepriklausomybes kolchozai paprastiems valstieciams ir priedanga turtingiems sukciams.

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek varysit ta PROPOGANDA,istatymai tuo metu tai leido,juos prieme koncervatnikai-taskas.Kas cia tuos straipsniu kiekviena diena ant jo stumia-snapsininkai,vaistininkai,konservatnikai,prosti--uutai zurnaliugos?

Galerijos

Daugiau straipsnių