Jubiliejų švenčiančianti K.Prunskienė: ir premjerė, ir kunigaikštienė

Grįžti į straipsnį

komunistų

komunistų portretas
Kunigaikštienė....

Gal

Gal portretas
Maskvoje persodins smegenis?

MM

MM portretas
SVEIKINAME SU GIMTADIENIU MIELA PONIA KAZIMERA ! LINKIME SVEIKATOS IR TVIRTYBES . SU GRAZIU JUBILIEJUMI !

Su

Su portretas
sveikatos pagerfėjimu.Esate gerose rankose.Sėkmės.

sveikiname

sveikiname portretas
Su jubiliejumi, sveikatos ir stiprybes, pagarba Jums!

senutei

senutei portretas
Su jubiliejumi ir sveikatos ...o viso kito jau prisikrovei .

ona

ona portretas
visą gyvenimą dirbo funkcionieriumi, o tapo milijonieriumi...

manau

manau portretas
si zymi asmenybe nepelnytai buvo pliekiama,net kandidatudama i prezidentes,kai siandienine prezidente,daugiau 'griesna',keliama zmoniu i padanges.sekmes ir sveikatos.

egis

egis portretas
man tai šlykšti šita politikė

kremliaus kareivių likimai

kremliaus kareivių likimai portretas
Viktaras išvyko kniaginios sveikinti į maskvą. Zaodno ir su chozainais pasikonsultuos.

emigrant

emigrant portretas
Ar padovanojo kas nors Satrijai nauja sluota....?!

RKE

RKE portretas
Kazyte ,na nepatinka man jusu politines paziuros ir buvusi veikla ,bet is visos sirdies linkiu pasveikti .Juk jus labai reikalinga savo vaikams ir anukams.

Lietuvos isdavike

Lietuvos isdavike portretas
Tai KGB pakalikei jubiliejaus proga tauta padovanos nuostabu laidotuviu muzikos kompaktini diska,kad tokie zmones niekada neuzmirstu,ka apie ju "zygdarbius tautos labui" mano ju tautieciai !!!

Taigi

Taigi portretas
Idomu ar privogti milijonai atstos sveikatą

komentuoju

komentuoju portretas
visokius tokius niekada i jokia zvalgyba neimtu niekas , kuriu gerklese meslas ,o rankose tik durklas kad sirdi perverti . Pravartu tai zinoti !

Z I N A S

Z I N A S  portretas
NUOŠIRDŽIAI SVEIKINU GERB. Kazimierą PRUNSKIENĘ 70-MEČIO PROGA IR LINKIU PASVEIKTI. JŪSŲ VEIKLA, NUOŠIRDUMAS SU ŽMONĖMIS, VAIKAIS yra pavyzdys jaunimui. Būkite stipri dvasiškai, nes esate panaši į kosmonautą Jurijų Gagariną, kuris vykdė savo principą : NESUSTOTI. Lauksime Vilniuje, kad vėl Litexpo parodų centre iš gražių taurelių su rankenėle pakeltume lašelį ,,Labanoro trauktinės"...Su pavasariu! Zigmas , žurnalistas pensininkas, pasveikęs po 2009 m. insulto./// Z ///

REGINA

REGINA portretas
Sveikatos, stiprybės Jums gražaus jubiliejaus proga. Likite ir toliau aukštai iškėlusi galvą, nepaisant piktaliežuvių, pavyduolių šmeižto ir apkalbų.

vidma

vidma  portretas
negaliu pamirst kaip ji isdidziai sumazino kainuos ant dunos net 20 kapeiku . Pigus trukai ar ne ? o dabar valdzioj . Sluot reikejo ja kartu su to vagnoriu

Vienodi ir lygiateisiai

Vienodi ir lygiateisiai portretas
Šiuolaikiniai pasaulio žmonės - sveiki, gražūs, teisingi. Mes gyvename internacionalinėje visuomenėje. Todėl reikia lygiuotis į visus. Danutei - daug sveikatos!

kaunas

kaunas portretas
ziurek,atgaivino satrija

Valys

Valys portretas
Su ta liga, tai žinoma užuojauta. Ir čia šeimos reikalas, kur ieškoti savo pinigais apmokamo gydymo. Bet dėl "kunigaikštienės" tai reikėtų patylėti. Visi tokie titulai Rusijojwe buvo panaikinti netgi ne bolševikų, o Laikinosios vyriausybės po 1917 m Vasario revoliucijos. Ir Rusijos Patriarchija, atkurta po šios revoliucijos niekada neprisiėmė prerogatyvos teikti pasaulietiškus titulus. Taigi Maskvos patriarchas niekad negalėjo tokio rašto pasirašyti. Čia jau pašios Prunskienės išsilavinimo spraga, kad sutiko prisiimti niekur neegzistuojantį titulą. Dėl ko ir reiškiame užuojautą visai šeimai.

lietuvė

lietuvė portretas
Linkime svaikatos, ištvermės, sveikiname jubiliejaus proga. Politika - sunkus ir nedėkingas darbas, ypač moteriai šiame patriarcato laikų apogėjuje. Čia ji turėjo savo veidą, braižą, spalvas. Puokštė graži savo spalvų įvairove, todėl nesiimu smerkti dėl jos įsitikinimų, juolab, kai dabar jau visų akys krypsta į santykių gerinimą su kaimynine valstybe. Šios politikės įžvalgos pasirodė kur kas toliaregiškesnės, nei visų vyrų - politikų, sudėjus kartu :)

Genutė

Genutė portretas
Sveikiname ir linkime sveikatos.

Vale

Vale portretas
Ja sveikinu bet nereikejo jos nuotraukos laikrasty.

faktas

faktas portretas
Danutė Prunskienė viena geriausių politikių Lietuvoje, nepabūgo Maskvoje suvažiavime paskelbė, kad Lietuva atsijunge nuo Rusijos, kiti politikai to nesugebėja padaryti pavydėjo Jai. Stiprybės Danutei ir jos šeimai, su GIMTADIENIU.

JEI

JEI portretas
turi noro bet ką gali apspjaudyti, vis rasi kas tau nepatinka, visiems geras niekas nebus, o mes esame negailestingi net sergantiems nepalinkime sveikatos. Sveikatos.

Jonė

Jonė portretas
...su jubiliejiniu gimtadieniu,s v e i k a t o s

Prunskienes seima meluoja

Prunskienes seima meluoja portretas
Reabilitacija apmoka ne is seimos santaupu, bet is to, ka spejo prisigrobti is Lietuvos. Tiktai tas grobis dabar dziaugsmo nebeteikia, o galejo sustoti anksciau

su

su portretas
gimtadieniu p.Prunskiene.ji irode kad noras gyvent daro stebuklus.ir jos vaikai kokie nuostabus.kaip kovojo ir kovoja del mamytes.pagarba jiems.

Galerijos

Daugiau straipsnių