JAV valstybės sekretorius į Lietuvą atvyks penktadienį

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų (JAV) valstybės sekretorius Johnas Kerry (Džonas Keris) į Vilnių atvyksta penktadienį, oficialiai patvirtino šios šalies ambasada Lietuvoje.

Jis čia lankysis ir šeštadienį.

JAV valstybės sekretorius Vilniuje su aukšto rango Lietuvos vadovais aptars regioninį bendradarbiavimą, energijos šaltinių diversifikavimo klausimus, taip pat Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos (ES) Tarybai prioritetus, tokius kaip derybos dėl ES ir JAV laisvosios prekybos sutarties, Rytų partnerystės programa, teigia ambasada.

J.Kerry taip pat susitiks su Vilniuje vyksiančio neformalaus Europos Sąjungos (ES) užsienio reikalų ministrų susitikimo dalyviais, su kuriais, be kita ko, aptars padėtį Sirijoje bei Izraelio ir palestiniečių taikos derybas.

Iš Vilniaus JAV valstybės sekretorius vyks į Prancūziją ir Jungtinę Karalystę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo  portretas
ruseliai alia jega Lietuva okupavo (jei butu virsuneles nesusitarusios ) o amerikona gudrumu ir intrigomis okupuos.. alia koks skirtutmas......... vis tiek Lietuvele laisva nebuvo ir nebus................

ko cia amerikonams

ko cia amerikonams portretas
nu nepagaunu ko cia reikia amerikonams....... ot intrigantai..visur lenda........o Prezidente prisileidzia:) D D A ne......:)

copy LR

copy LR portretas
22. Pilietis 2013-09-06 06:28 IP: 79.132.166.244 2 JAV savo melagingais įrodymais (kaip Irake) stengiasi patraukti tarptautinę bendruomenę okupuoti ir pakeisti jai nepalankę Sirijos vyriausybę. Senas, nuvalkiotas okupacijos metodas...Galėtų sugalvoti ką nors originalesnio...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių