Jauniausiu ministru tapęs V. Sinkevičius: siekti karjeros geriausia Lietuvoje

Pirmadienį ūkio ministru paskirtas 27-erių metų Seimo Ekonomikos komiteto pirmininkas Virginijus Sinkevičius tapo jauniausiu ministru po Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo. „Valstiečių“ atstovas teigia suprantąs užgriūsiančias atsakomybes, tačiau ši našta, anot jo, slegia maloniai. 

„Jaučiu didžiulę atsakomybę, kadangi esu iš tos pirmosios kartos, nepriklausomybės kartos, į kurią įdėta labai daug vilčių, mūsų tėvų, senelių, kovojant dėl nepriklausomybės. Todėl tai įpareigoja ir ta atsakomybė slegia dar labiau, bet, sakykime, slegia maloniai“, – sako paskirtasis ūkio ministras.

Pasak V. Sinkevičiaus, jis su prezidente pirmadienį aptarė prioritetines sritis, kurioms reikės skirti daugiau dėmesio. Anot jo, požiūris į problemiškiausias sritis, kuriose reikia pokyčių, sutapo.

Mokslus baigęs Jungtinėje Karalystėje ir Nyderlanduose, stažavęsis Lietuvos atstovybėje Vašingtone ir dirbęs Vašingtono Europos analizės centre JAV, V. Sinkevičius tikina, kad jaunam žmogui Lietuvoje yra visos galimybės sėkmingai kilti karjeros laiptais.

„Daug laiko skiriu išvažiavimams į mokyklas, kalbėjimuisi su abiturientais. Galiu užtikrinti iš tos savo kuklios šešių metų gyvenimo patirties užsienyje – nėra geresnės valstybės siekti karjeros ir save realizuoti nei Lietuva“, – tikina paskirtasis ūkio ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zakon

zakon  portretas
kokia demagogu išraiška ir tokie yra fakto užkulisiai ,, juk mes iš viso vos velkame savo ekonomikos ūki kur matyta mokėsčiai p,v,m, ir vėl mokesčiai baudos o darbo juk jokio nėra buves ką turėjome ta viska išgriovem iki pamatu išpumpavo o ką gamina juk nieko va jums skandalai ir juodas melas , vaikus stato rodos šitie vaikai ims ir padarys ne jo nosim iš tuščio pro kiaura varys ir šauks ,,,burbulus pus muilo operas šoks sykiu su vovieruška juk turistė vel varys mokinti moteris ten toli nuo savo kiemo, bardelis ir pero ,,,

Dukterėčia

Dukterėčia portretas
Nu ką čia pasakysi,žinoma,švogerių krašte lengviau.

Ona

Ona portretas
Koks ministras,tokia ir ekonomika Lietuvoje ... Dar jam daug košės reik suvalgyti, kad ekonomikos ministru galėtų būti ,ar ne- ponia Prezidente ? Negi nebėra išmanančių šią sritį žmonių ?!? Ko tikėtis iš tokių ministrų ?!? toliau
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių