I. Šimonytė: naujų kandidatų pavardes įvardinsiu tada, kai galėsiu

Paskirtoji premjerė Ingrida Šimonytė sako kol kas neįvardinsianti naujų kandidatų į susisiekimo ir žemės ūkio ministrus pavardžių.

„Pavardes įvardinsiu tada, kai galėsiu įvardinti“, – žurnalistams penktadienį sakė I. Šimonytė.

Prezidentas Gitanas Nausėda po susitikimo su I. Šimonyte penktadienį paskelbė atmetantis Kasparo Adomaičio ir Dalios Miniataitės kandidatūras į susisiekimo ir žemės ūkio ministrus.

I. Šimonytė teigia pasitikėjusi jų kompetencija.

„Esu dėkinga abiem kandidatam, kad jie pasiryžo būti teikiami, aš tikrai pasitikėjau jų kompetencija“, – teigė premjerė.

„Ypatingai gerai žinau, kad tokiam žmogui kaip D. Miniataitei, kuri yra labai profesionali valstybės tarnautoja ir turi turbūt daugiau patirties, negu daugelis žmonių kartu sudėjus, vis dėl to žengti žingsnį iš karjeros tarnautojo į politinį darbą yra labai sunkus apsisprendimas, ir aš esu labai dėkinga, kad man buvo pavykę įkalbinti Dalią tai padaryti“, – kalbėjo ji.

Premjerė taip pat teigė, kad penktadienį vykęs pokalbis su prezidentu buvo darbingas.

„Vertinu kaip darbingą pokalbį ir susitarimą, kurį pavyko pasiekti ir tikiuosi, pavyks ir įgyvendinti“, – sakė I. Šimonytė.

Be kita ko, ji tvirtino, kad jai nebuvo „visiškai priimtinas“ kandidatų aptarinėjimas, koks vyko formuojant šią Vyriausybę.

„Nėra tokio žmogaus, dėl kurio nebūtų galima turėti pastabų. Man ne visiškai matytas buvo toks kandidatų aptarinėjimas, kuris vyko formuojant tokią Vyriausybę. Paprastai atskiros savybės kandidatų nebūdavo atskirai komentuojamos“, – teigė premjerė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anekdotas

anekdotas portretas
Išsiskyrusi moteris labai užsinorėjo vyro ir klausia išsiskyrusios draugės , ką daryti..O išsisikyrusi draugė sako teip...Kai man reikia vyro išsikviečiu santechniką, neva kranas teka. O pati einu į kitą kambarį, nusimaunu kelnaites , usivelku trumpą chalatėlį ir pasilenkusi prie jo imu neva grindis šluoti..O jis iš užpakalio ir paduulkina mane....Išsiskyrusi draugė nutarė pabandyti pasinaudoti patarimu....Na galvoja, kažkas netvarkoj su dujine virykle, išsikviesiu dujininką meistrą....Atėjo dujininkas, o jinai nuėjo į kitą kambarį, nusimovė kelnaites ir užsivilko trumpą chalatėlį ir atėjo neva grindu šluoti, pasilenkė...Dujininkas ant jos iškart užšoko...O jinai šaukia NE TEN, NE TEN, ŽEMIAU...O jis jai atsako: Žemiau tai daro santechnikai, o aš tvarkau dujas...

Ot pavaro

Ot pavaro portretas
Ji jau iš pat pradžių buvo įsitikinus, kad Dėdulės kompromatas AIG įpareigos elgtis kaip reikia nepotų gaujai, kuri Seimą ir ministerijas užkariauja šeimynine ranga (pusbroliai/puseserės/sūnūs ir anūkėliai).

inteligentija

 inteligentija portretas
Manome, kad tų dviejų tai tikrai negalima skirti. Tos girtuoklės ir tos, kur magistrantūros nėra baigusi. Nieko gero ir iš buvusio Kauno administracijos veikėjo.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių