Į Seimą neperrinkta B. Vėsaitė neranda darbo

  • Teksto dydis:

Po Seimo rinkimų į parlamentą nepatekę buvę Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) frakcijos nariai iki šiol sunkiai ieškosi darbo, rašo „Lietuvos žinios“.

Buvusi ūkio ministrė, ankstesnės kadencijos Seimo LSDP frakcijos narė kaunietė Birutė Vėsaitė neslėpė, kad dabartinė situacija jai nėra lengva.

„Jokių konkrečių darbo pasiūlymų neturiu. Kai tiek metų buvau aktyvioje veikloje, tokia atsiradusi tuštuma kartais tikrai labai žeidžia. Prašiau partijos pagalbos. Bet, deja, tikrai nebuvo pagalbos ir paramos. Ir jokių pasiūlymų“, - sakė politikė.

Jokių konkrečių darbo pasiūlymų neturiu. Kai tiek metų buvau aktyvioje veikloje, tokia atsiradusi tuštuma kartais tikrai labai žeidžia.

Nusivylimas, kalbant apie ateitį, girdėti ir ankstesnėje kadencijoje Seimo Socialinių reikalų ir darbo komitetui vadovavusios Kristinos Miškinienės balse: „Partijos vadovybės žodžių, kad man padės, būta. Bet kol kas tai - tik žodžiai. Kai kurie buvę kolegos iš dabartinės Seimo frakcijos kartais paskambina. Žinote, situacija tikrai daugiau nei graudi. Mano sūnus sako: jeigu su savo patirtimi nesi niekam reikalinga, tai apie ką kalbame?“.

Darbo kol kas neturi ir buvęs Seimo Antikorupcijos komisijos narys Eduardas Šablinskas. Jis irgi apgailestavo, kad buvo pamirštas po rinkimų dalijantis postus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tai, kad lyg ir pencijoje.... reiskia pajamas turi, iseitine gavo tai ir i uztarnauta poilsi....

anta

anta portretas
keista kruta visus moke kaip gyventi ir tik tinginiai neranda darbo tai tegul dabar irodo kad be blato galima rasti darba

Pripsas

Pripsas portretas
tegul registruojasi i darbo birza, pajus savo nuopelnu vaisius
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių