Į Seimą dar pretenduoja A. Černiauskas

  • Teksto dydis:

Seimas ketvirtadienį panaikino Raseinių rajono tarybos narės socialdemokratės Onos Babonienės Seimo nario mandatą.

Politikė jo atsisakė argumentuodama, kad iki kadencijos pabaigos liko per mažai laiko. O.Babonienė galėjo pakliūti į Seimą vietoje spalį mirusio socialdemokrato Juro Poželos.

Seimui priėmus sprendimą dėl O.Babonienės mandato, į jį pretenduoja žemiau sąraše esantis Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos pirmininkas Artūras Černiauskas.

Jis neatsako, ar imtų Seimo nario mandatą, jei Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) pripažins jam įgaliojimus dar nesibaigus šiai kadencijai.

„Kol kas neturiu jokio oficialaus pasiūlymo, ir kai gausiu oficialių pasiūlymą, yra laikas toms procedūroms sutvarkyti, tada priiminėsiu sprendimą“, – BNS ketvirtadienį sakė A.Černiauskas.

„Žinau, kad esu kitas tame sąraše, bet nesu gavęs pasiūlymo, kai gausiu, tai svarstysiu“, – klausiamas, ar ateitų prisiekti paskutinėmis šios kadencijos dienomis, atsakė profesinių sąjungų vadovas.

Seimui priėmus nutarimą, kuriuo patvirtintas O.Babonienės mandato panaikinimas, VRK įgaliojimus turėtų pripažinti 2012 metų Seimo rinkimų socialdemokratų sąraše žemiau jos esančiam A.Černiauskui.

Iki šio Seimo kadencijos pabaigos liko savaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
isiust i afrika juos laivu bananu rinkt nauda butu kur negalima girzt/

uztenka

uztenka portretas
sitiems /artistam/ nezinia ka darantiems dykaduoniauti ir isviso tos /profsajungos tai tarybinis reliktas ir viskas tik del ivaizdzio o /teisybe/ buna 1... ka pasako inkvizicija/teismas/ ir gal uztenka tu papildomu kedziu kurios trinamos ir ne daugiau...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių