Į rinkimų kovą dėl prezidento posto stoja ir M. Puidokas

Grįžti į straipsnį

Romas is Kauno

Romas  is  Kauno portretas
Palaikykime MINDAUGA PUIDOKA.Apginkime ji nuo Naisiu mijonieriaus.

Mociute

Mociute portretas
Ar vaikas jau pampersu nebenesioja?

Nevykėliai

Nevykėliai portretas
Karlikas Karbauskis susirūpino Puidoko sveikata.Gal ir verta.Bet gal pirmiausia reikėtų Skverneliui tuo pačiu susirūpinti,nes lenda į tokį postą,kur jis nė per ką netinka-nei išsiauklėjimu,nei savitvarda,nei nesugebėjimu pramokti pagrindinės ES kalbos,kuria bendrauja visų valstybių vadovai.Rusų tikriausiai gerai moka,nes be jos irgi kažkada nebuvo galima bendrauti su to laikotarpio valdančiaisiais.

Aja

Aja portretas
Kad Puidokas sumanė tapti prezidentu-stebėtis nereikia.Juk turi turėti kažkokį poveikį kažkoks Sirijus ar ta pranašė iš Rusijos.Prisiminkim sektą ,,Tikėjimo žodis''.Kiek teko pas psichiatrus gydytis patekusiems į tos sektos pinkles.Taigi ir su Puidoku panašu.Aišku,Karbauskis ne dėl Puidoko sveikata yra susirūpinęs,o tuo,kad tikrai bus lengvatikių,kurie atims iš Skvernelio balsų.Gal tai ir bus vienintelis,bet labai svarbus Puidoko geras darbas.

kgb sirijus

kgb sirijus portretas
alio

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Puidokas į prezidentus,pasaulio pabaiga.Tėgul Puidokas Karbauskiui bučiuoja kojas ir rankas,kad atvėdė į seimą,o tai būtu kažkur visą laiką ir smirdėjas.

Labai puiku

Labai puiku portretas
Konservatos eilini syk sove sau i kojas, nes uz Puidoka balsuos labiau tie, kurie butu balsave uz konservatu statytine.

Boksininku Profsajunga

Boksininku Profsajunga portretas
Seimo narys M. Puidokas jeigu parems boksininku streiko reikalavimus bus Kauno miesto meras, nes dabartinis meras meluoja

jau

jau portretas
purvai pasipylė ir ant Puidoko, nors jis ir tik jis gynė ir gina Lietuvos vaikus, įėjus į praeitų metų seimo posėdžius internete, net baisu klausyti, kaip jis buvo apkalbamas konserservatorių su anūku priešakyje

tokie žmonės Universitete PASKAITAS skaitė

tokie žmonės Universitete PASKAITAS skaitė portretas
tokie žmonės Universitete PASKAITAS skaitė ir nori Lietuvą VALDYT PAGAL kažkieno NURODYMUS kaip tokie nepasižūri į veidrodį nejaugi NEMATO kad atrodo kaip "juokdarys" . Žmogeli juk jokių darbų dar nenudirbai be skeryčiojimosi SU BOBELĖM šlykštu į tokius žiūrėt

NA NA

NA NA  portretas
ne Puidokas stoja į " kovą "dėl prezidento posto ,o jam duota užduotis ,kvailinti žmones per rinkimus ,tik juokinga motyvacija ,išgelbėjo du vaikus ir jau prezidentas,,,, ,įdomu, kas taip juokauja su Puidoku ir Lietuva ,,,sėkmės Puidokui susirasti save ,,,

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Bravo „gandragalviams“. Tokį platų kandidatų į prezidentus pasirinkimo spektrą turi – nuo buko policininko iki ........Sirijaus sektanto.

Panasu

Panasu portretas
Kad iki to dasigyvenom jog joks normalus zmogus nenori eit i prezidentus.

Ir balsuosiu

Ir balsuosiu portretas
Čia suprantama specialiai akcentavot rusiją., kad visi spjaudyt pradėtų, ir liktų ištikimi įsisenėjusiems vegvaldžiams.

Rai

Rai portretas
nedarykim kvailysciu.....

Vidmantas

Vidmantas portretas
Isgazdino Puidokas konkurentus.Dabar laikykis prades visi varyti ant taves visokes nesamones.Nepasiduok.Taigi zinai kokio lygio pas mus rinkimai taip ir laimeje elgesi. Dirba sistemaiO tu tikiu kad esi kitoks.Naujos kartos zmogus

Anonimas

Anonimas portretas
nežinau ,bet aiškėja ,kad Puidokas ir Puteikis yra specialiai programuoti ,prieš rinkimus , daryti šou ,kad atimtu balsus iš Juozaičio ,štai ko bijo mūsų sovietinė valdymo sistema ,Skvernelis sau reitingus keliasi ,pešdamasis su Grybauskaite ,,kuri žaidžia dvigubą žaidimą ,reikia padėti Šimonytei su kuria praskolino Lietuvą ,gražu gražu ,ko tik nepadarysi ,kad prie lovio prišokti .

kas mūsų laukia ES subinėj?

kas mūsų laukia ES subinėj? portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Anonimas

Anonimas portretas
tampa tradicija pasinaudojus vaikais šokti tai į seimą ,tai į prezidento kėdę ,bet šita tradicija buvo landsberginių ,ar Puidokas yra užprogramuotas ,maišyti kortas prieš prezidento rinkimus ,ar padaryti valstiečių stovykloje trumpą sujungimą ,mes pažiūrėsim,,,būtu juokinga ,kad Puidokas išgelbėjo du vaikus ir tapo Prezidentu ,kažkam čia su galva negerai ,tyčiojasi iš Lietuvos žmonių.

NA NA

NA NA  portretas
pasidarė Puidokas karbauskio dėka sau reklamą , pasinaudodamas vaikų nelaimėmis ,patikėčiau Puidoko gera veikla jei jis būtu nuolatos kovojęs už vaikus ,tai kad Puidokas apgynė du vaikus nuskriaustus ,o jam visiškai ne įdomu ,kas užmušė per perėją einantį jaunuolį ir mano, kad gali būti prezidentu ,va čia ir yra jo nelaimė ,jis darosi reklamą ,jam nerūpi nužudyti , alkani ,vaikai ,be namų ,juk galėjo jais rūpintis ir būdamas seimūnu ,kas trukdo ,,,,,sėkmės ,išgelbėk Puidokai tūkstančius vaikų ,gal ir būsi vertas ,atlyginimo ,kurį moka mokesčių mokėtojai ,,,,

Kęstas

Kęstas portretas
Pasirodė blaivus mūsų politikos Rusijos atžvilgiu įvertinimas. Vokiečiai su rusais stato naują dujotiekį Baltijoje, kad gabenti pigesnes rusų dujas į Vokietiją. Jungtinės Amerikos Valstijos rusų kosminiais laivais skraido į kosmoso erdves. Šiame fone Lietuvos politika Rusijos atžvilgiu kelia nuostabą. "„Baltarusijos izoliavimas ar santykių su Rusija nebuvimas taip pat yra prastas strateginis spendimas, kuris veda į nulinius rezultatus. Būtina tiesti tiltus, o ne statyti aklinus barjerus. Jei kita šalis atsisakys eiti draugystės tiltu, tai bus jos pasirinkimas, ne Lietuvos.

Kęstas

Kęstas portretas
Toks turi būti Lietuvos užsienio politikos pamatas“, – pirmadienį Seime pristatydamas savo rinkiminę programą sakė M.Puidokas.Spaudos konferencijoje paskelbęs apie kandidatavimą M. Puidokas tvirtino, jog visada „viena reikšmingiausių laikė tiltų tiesimo politiką“.„Lietuvos geopolitika ir geografinė padėtis nulemia, kad esame kryžkelėje tarp Vakarų krikščioniškosios ir Rytų ortodoksiškos civilizacijų, mums lemta būtų geopolitiniu tiltu tarp tų, kas neranda bendros kalbos“, – sakė Seimo narys." Lietuvos politika Rusijos atžvilgiu yra tiltas, vedantis mus, lietuvių tautą, į prarają. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

jooo už vaikus jau pakovojo , dabar kovos

jooo už vaikus jau pakovojo , dabar kovos  portretas
dėl prezidento posto ? :) vaikai ir šeimos liko ant ledo ? Buvote valdančiojoje daugumoje , turėjote palaikymą , Karbauskis siūlė pataisas , kiti ...Galėjote keisti ir taisyti įstatymą , nes buvo balsų dauguma todėl vaikams tikrai galėjote padėti , kas bus po rinkimų ? Prezidentas ne , frakcijos nėra , palaikymo ir pagarbos nėra . Kur ginsite vaikus ? palipęs ant bačkos ? nubraukėte galimybę būdamas seimo nariu ir turėdamas palaikymą tikrai padėti vaikams ir tėvams ..... oi tas pražūtingas garbėtroškos noras , linkiu , kad visi jus palaikantys pagalvotų - kas toliau ? Mano nuomone, jus palikote vaikus ir šeimas dėl prezidento posto . Kaip galima tokiu asmeniu pasitikėti ?

Cirkas

Cirkas portretas
Taip pat sėkmingai galėtų kandidatuoti į Romos popiežius...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Bravo, Puidokai. Pirmyn į kovą. Mušk netikėlius. Tu laimėsi – už tavo pečių stovi visas Sirijaus Pakylėtųjų Valdovų tuntas.

rinkeja

rinkeja portretas
balsuociau uz puidoka gal jo mastysena kitokia o siaip nesinori nevieno matyti prezidento poste

Aiškiaregis

Aiškiaregis portretas
Duok Dieve sveikatos Mindaugui Puidokui. Palaikau.

Trojus

Trojus portretas
Už Puidoką, už Lietuvą, už Kauną

Aldona

Aldona portretas
tai vienas iš tų kandidatų, kurie daro tai ką sako ir tęsi pažadus. Tikrai už jį agituosiu, o rinkimuose balsuosiu. laikas Lietuvos prezidentu išrinkti sąžiningą žmogų M.Puidoką

Puidoko padėjejui Stanioniui

Puidoko padėjejui Stanioniui portretas
Esate Šilainių seniūnijos seniūnaičių išplėstinės sueigos pirmininkas. Kartu su Šilainiu seniūnų privalote kviesti seniūnijos ataskaitinę sueigą. Seniūnijos gyventojai nesulaukia viešo paskelbimo kada ji įvyks. Ar ir vėl ataskaitas už praeitus metus ir planus ateinantiems metams priimsit "po kilimu" ir skirsit lėšas abejotinoms veikloms ? Kokią nuomonę galima susidaryti apie seimo narį Puidoką , kuriam patarinėja įstatymų nesilaikantis asmuo?

Šančiai

Šančiai portretas
palaikome M. Puidoką ir balsuosime už jį. Jis sąžiningas žmogus ir kovoja už paprastą žmogų. Tai ne koks nors buvęs komjaunuolis skvernelis ar milijonierius Karbauskis. Už Kauną, Už G.Puidoką.

JUOKAS

JUOKAS portretas
AR JIS SAU UŽDAVĖ KLAUSIMĄ---KĄ DARYSIU,JEIGU IŠRINKS?KAUNIEČIAI BUVO IŠSIRINKĘ ŠUSTAUSKĄ.

xx

xx portretas
Iš girdau jo kalbą, kad darys tai kas nepriklauso prezidento pareigoms ir nedarys to kas priklauso prezidento pareigoms ,apie savo sugebėjimus , nekalba.. Būtų gerai jei toks rimtas tai tegul ir seimo nario mandatą padeda, vis tiek tik prezidentu nori būti. štai ir pasirodė tikros ambicijos, kurių reikėtų nepamiršti iki sekančių rinkimų. Idomu kodėl kosmonautu nenori būti? Gaila ,kad užaugo nauja karta kuri nori dirbti tik didžiausiuose postuose, prieš tai nepadirbėjus nors seimo nariu.

Anonimas

Anonimas portretas
O kokia nauda bus is jo,viska uz ji spres seimas ,o jis tik marionete parasus deti ant popieriuku.Uzsimane prezidento ,neduok dieve tokius visciukus.Kalbeti visi moka ,bet ten reikia mastyti.

Vidai M

Vidai M portretas
Iš Sirijaus

kiek norinčių tik kiek iš jų galinčių ?

kiek norinčių tik kiek iš jų galinčių ? portretas
mano galva , dedi seimo nario mandatą ir kandidatuoji kur nori ar į prezidentus ar į sirių ....Padorumas būtų išlaikytas , o kas dabar ? Nusprendžia į rinkimus eiti su vienais , rinkėjai, kuriems priimtina ši partija, jį išrenka į seimą ir po to ima ir pareiškia ......man nepakeliui . Tvarka , visko būna , bet tada ir palik seimą , kodėl turime ir toliau išlaikyti ? Man tokie yra "išdavikai " , tebūnie politiniai , bet ...ir dar prezidentas , na jau ne .....panašėjate į matelius , šakalienes , džiugelius ir kitus ....aš nepasitikiu tokiais seimo nariais. iš Wikipedios --- 2014 metais penki steigėjai, tarp jų Mindaugas Puidokas įkūrė kontroversiškai vertinamą Viešąją įstaigą "Siriaus centras". Šį faktą nuslėpė nuo rinkėjų, kandidatuodamas į Seimą, nors įstatymas įpareigoja tokius duomenis atskleisti -------P.S. čia rimtai ? nuslėpėte ? kodėl ?

vienas

vienas portretas
gal ir ne karys,taciau su gerb.Puidoku VISOS SEIMOS,KURIOS AUGINA VAIKUS!!!!

Sirijus

Sirijus portretas
Kralikai konkretus

Anonimas

Anonimas portretas
Sveikinimai atsikračius Naisių kolchozo.Sekmės rinkimuose

jį portretas
patys rinkėjai prašė,kad eitų,vienintelis kandidatas,kuris eina kandidatuoti ne partijų stumiamas,o žmonių prašomas, gėda jums konservatoriai turėtų būti, jau tą pačią minutę per visur apkalbėti Puidoką

Jam su sveikata matyt ne kas

Jam su sveikata matyt ne kas portretas
Kad taip lengvai uzkibo ant Broileriniu mesto kabliuko....

Turėjom reikalų su M. Puidoku ir jo padėjėju R. Stanioniu

Turėjom reikalų su M. Puidoku ir jo padėjėju R. Stanioniu portretas
Kai tik išrinko M. Puidoką, pakvietėm seimo narį į gyventojų susirinkimą išsakyti vietos problemas, padiskutuoti apie galimus problemų sprendimo būdus. Atvyko su administracijos palyda, rėžė kalbą, o gyventojų atstovą norinti pasisakyti tyldė, galiausiai fiziškai pastūmė, kad užsičiauptų. Aršiai gynė savivaldybės poziciją, niekino gyventojų keliamus klausimus. Dabar šiai dienai turime akivaidžius įrodymus, kad gyventojai buvo teisūs. Taigi per pirmąjį susitikimą matėme tikrąjį Puidoką, koks jis yra ištikrųjų, "ragais,nagais" siekiantį lyderystės ir pastaruoju metu skaudžias visuomenei temas, naudojantį politiniams dividendams gauti. Ar toks žmogus, stumdantis kitą nuomonę turintį, gali būti šalies vadovu? Apie padėjėją R. Stanionį galima pasakyti, kad šis žmogus meluoja, pateikia neteisingą informaciją, nesilaiko įstatymų,tačiau M. Puidokui jis labai tinka. Taigi būkit budrūs, mąstykit kritiškai.

onute-Rasa,

onute-Rasa, portretas
o gal ,,onutis-Rasas''...Nesvarbu.Tik paaiškink,kodėl tik didžiosiomis raidėmis keverzoji?Kitaip nesugebi? Ir dar taip žiauriai lietuviškai su klaidomis rašai.Gal dar tebesi užsilikęs tokia seniena kaip Liaudies gynėjas? Sako,jie visiški beraščiai buvę.Kiek tik nori, gali keisti savo ,,vardą'',bet kad esi nevykėlė ar nevykėlis-tikrai nepaslėpsi.

kaunietė

kaunietė portretas
Gerbiu šį jauną politiką, bet už jį nebalsuosiu, nes jau pasirinkau už ką balsuoti. Tačiau M. Puidokui ir panašiems į jį priklauso ateitis - tai sąžiningas, gabus ir turi kompetencijos poltikas. Pradžai Mindaugui gerai tiktų užsienio reikalų ministro postas. Šiuose rinkimuose nelaimės nei Puidokas, nei Puteikis, nei Juozaitis - jie vienas nuo kito "atiminės" tik balsus. O kas laimės? Bijau, kad netaptų laimėtoju Skvernelis, nors nenoriu nei Šimonytės, nei Nausėdos, bet nuo mano norų - nenorų niekas nepriklauso. Deja.

nnn

nnn portretas
Neaišku koks čia tikslas ir kuo nori būti, bet kad žiniasklaidos garsenybe, tai taip. Kažkokia manija kai neranda kito būdo išgarsėti, tik kritika valdžiai, kuriai jis priklauso.ir noras būti nemažiau kaip prezidentu, aiški didybės manija.Joks prezidentas neatsakė ,neatsako ir neatsakys kad klesti nelygybė, skurdas, neteisybė,,,, pasakys eilinį kartą kad ne tuos išrinko. Ponas Puidokas jau darosi panašus irgi į ožį arba sektos narį, o tie kurie su tekstu pasiūlė,tai neaišku iš kur nurašė trafaretinį tekstą tinkantį visoms rinkiminėms kovoms ir koks jų tikrasis tikslas. Svarbu ne tai ką pasakė, o tai ko nepasakė.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Iz griazi v kniazi.Čia priėjo Ona ir pasakė:-iš mūsų kolchozo į prezidentus.

natalija

natalija portretas
Kauno diena buves kupcinsko ruporas ziurekit kaip reklamuojaPuidoka vos nekasdien

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Čia tas pats kaip ir Paksius,kuris veikė pasikliaudamas Lološvili tualetiniu popieriumi.Puidoką irgi veikia panaši burtininkė,tik dar geriau - iš Rusijos.Nejaugi yra tiek begalvių,kurie gali įveikti sveiku protu renkančius atsakingiausius valstybei vadovus.Jei tie minėtieji vadovaujasi burtais,tai dar vienas lenda iš maišo papirkinėdamas chamizmu ir didžiausia nekompetencija.

onute

onute portretas
PUIDOKAI NESISTENK KONSERVAI NEGRYS O TU NESIARDYK DEL JU MES KAUNIECIAI ZGERAI VISKA MATOM PAVAIDINAI KOVOTOJA DEL VAIKU VARDAN KONSERVU BET PRALOSEI ZMONES PER TA ITAMPA NEPASTEBEJO KAD TU NEKOVOJEI NEI PRIES SAKALIENE NEI PRIES ZIOBIENE O TAVO PATEIKTI TIE PUNKTU PAKEITIMAI DARE TIK NESAMONES ZMONES IR A JUOZAITIS SAKE KAD REIKIA VISAI ATSAUKTI TA ISTATIMA TAVO KOVOJIMAS BISKI MUSE BISKI NE NEMASTANTIEM AKIU APDUIMAS

R...

R... portretas
Jau visai...Ar kitus kvailiais laiko,ar iš tikrųjų dauguma nuprotėjo,kad net į aukščiausią valdžią norint prasiveržti,pakanka tik kokią nesąmonę suveikti.Venskienė į Seimą papuolė tik dėl įvykio su mergaite,nesvarbu,ji tiko ar netiko tam darbui Seime;Skverneliui užteko chamiškai atrėžti Graužinienei ar Prezidentei,nesvarbu,kad tai pažemino už jį aukščiau esančius pareigūnus.Dabar Puidokas taip pat kaip Pilypas iš kanapių.Užteko išlįsti kur reikia ar nereikia be jokių nuveiktų darbų-ir jau svajojama tapti ne bet kuo, o prezidetu. Tokie pat ir jį stumiantys ten,bet nejaučiantys jokios atsakomybės.

Daug proto nereikalaujantiems

Daug proto nereikalaujantiems portretas
Rasa,iš kur išlenda tokių nevykėlių kaip tu arba prieš tave visada rašantysis?Nei minties logikos,nei raštingumo .Matyt,išgeriat kokio pilstuko,ir užsimanot ką nors papilstyti.Nesvarbu,kad ir anonimiškai ne kitus,o save žeminat.

Dar tik šito betrūko kandidato

Dar tik šito betrūko kandidato portretas
Tai kad jis bendrauja su ateiviais, nusišneka iš vis.

Rasa

Rasa portretas
PUIDOKAI ESI INFILTRUOTAS KONSERVU KLESTEJOT KAUNE PRIE KUPCINSKO TIE DU KONSERVU STATYTINIAI AISKU KAD ATKRIS TU TRECIAS PAKISUOLIS BOLITIRUOKIS KAUNIECIAI DAUG PAKOMENTUOSO UZTAREJAI ISSIZIOS DAUGIAU NEGU DEL BAKO

konservat-lyberastinis socdemonu kolektyvas pasiurpo

konservat-lyberastinis socdemonu   kolektyvas  pasiurpo portretas
puole is karto koneveikt kandidata, nes gali ko gero ju deleguoti pridurkai -,,,kandys,,,y prezidentus nebegaut nei vieno balso....

tai---berastei ,,mokytojai,,,

tai---berastei  ,,mokytojai,,, portretas
sapnuok ir toliau...

balsuosiu uz Puidoka

balsuosiu  uz  Puidoka portretas
manau tai vienintelis dar islikes ZMOGUM ,is tos degradu -kandidatu y prezidentus komandos.....

Mokytoja

Mokytoja portretas
Sapnavau gal,kad gali būti prezidentu išsišokėli leiskis ant žemės!!!!

Kantrybės vaike

Kantrybės vaike portretas
Mindaugai stok eilėn po A.Juozaičio

Vytautas

Vytautas  portretas
Puiki žinia

Julija

Julija portretas
Vaikeli, nejau galvoji, kad garsiau pašūkavęs, gali tapti Prezidentu? Nebūk Šustausko lygio.

Vida M

Vida M portretas
Ir is kur toks pasitikejimas savo jegelemis - nei nuveiktu darbu, nei aktyvaus dalyvavimo siulant ir priimant istatymus. Kiek reikia nepamatuoto pasitikejimo savo jegomis tureti...

Aistė

Aistė portretas
Ups! Klaida. Didelė klaida. Didžiulė klaida.

as

as portretas
Gailiuosi balsavęs už šitą prietranką

Galerijos

Daugiau straipsnių