Lietuva gali siųsti karius į Iraką kovoti su „Islamo valstybe“

Grįžti į straipsnį

manau ..visi samdomi vojakos,

manau  ..visi  samdomi  vojakos, portretas
turetu is savu lesu apsidraust, gyvent ir kariaut uz honorarus is savu lesu be lietuvos palaiminimo ....lietuvos kariuomene turi gynt savo tevyne ir tauta ,o ne valkiotis po pasauly ir zudyt zmones lietuvos vardu.....

AR MINISTRAI SKAIČIUOJA IR PAISO KIEK LĖŠŲ LIEKA ?

AR  MINISTRAI  SKAIČIUOJA IR PAISO  KIEK  LĖŠŲ  LIEKA   ? portretas
nelabai galvojo kiek biudžetas surenka lėšų į biudžetą kai siūlydavo kuo didesnį -1,8 proc. ''nuo BVP''.- skyrimą lėšų ''ginybai'' ministras Oleka, bet pasirodo dar beprotiškiau elgiasi ir ministras karoblis kuris, kaip skaitome straipsnyje siūlo dar didesnį ,t.y net 2,35 proc,,nuo BVP'' lėšų atrėžžimą ginklavimuisi. JUK TAI SUDARYS NET 14 PROCENTŲ MOKESČIŲ . MOKĖTOJŲ ĮMOKĖTŲ Į BIUDŽETĄ LĖŠŲ.,O DALIMIS- NET SEPTINTADALĮ .NEGI TAME NEMATYTI BUKUMO ?

vietoje 2,35 paskirti 14 procentų nuo biudžeto pasjamų?

 vietoje 2,35   paskirti 14 procentų nuo biudžeto  pasjamų? portretas
ministras sako kad ginklavimuisi reikia ne 1,8 procentų,kaip šimet, o 2,35 procentų. Niekas nepaaiškina kad tai procentai ne nuo biudžeto gautų pajamų o nuo ''BVP'' .Kad sako ekonmistai tuos 2,35 procentus paversti ''biudžetiniais'' ,reikia juos dauginti iš ,,6''; Tada gauname 2,35x6 bus net 14 procentų nuo to ką mokesčiais sumoka mokesčių mokėtojai! Aišku ,kad piliečiams būtų daug geriau jei su tais dideliais pinigais didintų pensijas ir atlyginimus, bet ar nuo mūsų priklauso?

idiotai

idiotai portretas
to dar betruko, savi vaikus siusti i prazuti, tegul paodo pavyzdi tie kurie siuncia, tegul savo vaikus issincia savanoriais, o neslapsto uzsieniuse

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
Nesiusk kariu ten kovok!Kovok su taip vadinama teisetvarka cia Lietuvoj juk zulukai ir aferistai dirba teismuose! Pasidomek mano byla Dabar kreipsiuos jau i Putino teisetvarka.Jie irgi mafijoziska bet gal teisiskesne uz musu homoseku!

eps

eps portretas
pirmoje eileje reikia siusti socdemus,valstiecius ir kitus pakariauti i iraka ,o po to tik savo zmones kisti,ten

...

... portretas
Šachidus jau į Lietuvą atvežė, dabar jiems preteksto reikia... KAS čia šią planingai prieš Lietuvą nukreiptą akciją vykdo?

diedas

diedas portretas
o Irakas prašo mūsų paramos,nes kitaip ir jie nesunkiai neprašomi gali atsiusti keletą sunkvežimių vairuotojų

Aciu PREZIDENTUI

Aciu PREZIDENTUI portretas
Kai jau Islamo vallstybei stuburas sulauzitas, tai jie kariaus. Na bet vis geriau, negu kaip pries pora metu JAV. Sake kovoja su IS, bet nieko nedare

dede

dede portretas
siaures korejos snenarijus

Gal

Gal portretas
Kas žinote kada vyks sekančios pratybos po "ZAPAD"? Reiks gi Lietuvos KGB-išnikei magnolijai ir toliau slėpti Lietuvos skurdą, valdžios bei prezidentūros korupciją ir po savo psichiniais kliedesiais "Rusai puola" toliau vogti. O jei nepuls? tai iš ko šį apsišaukėlė lobs ir gaus otkatus? Kaip reiks prasimanyti pinigų eilinį kartą tautai apiplėši? Juk ji nieko nemoka, kaip tik meluoti ir vogti.

renkasi --

renkasi   -- portretas
valstybes naikinimo taryba .....

Galerijos

Daugiau straipsnių