Į Marijampolės tarybą išrinktas „valstietis“ K. Mažeika lieka Seime

Į Marijampolės savivaldybės tarybą išrinktas, bet vietos mero rinkimus pralaimėjęs Seimo narys „valstietis“ Kęstutis Mažeika antradienį pranešė, kad lieka dirbti parlamente.

Jis teigė, kad nenori kenkti ir taip trapiai valdančiajai daugumai Seime ir kad siekia sutaupyti valstybės lėšas.

„Panašu, kad dirbsime Seime, nes bus nauji rinkimai (vienmandatėje apygardoje – BNS), o mes vis tiek neturime stabilios daugumos“, – BNS sakė parlamentaras.

„Nauji rinkimai Vyriausiosios rinkimų komisijos biudžetui kainuotų apie 300 tūkst. eurų. Tai galvojame, kad pasirinkome mažiausią blogybę ir tęsime darbus Seime“, – pridūrė jis.

K. Mažeika į Seimą išrinktas Sūduvos vienmandatėje apygardoje.

Atsisakius dirbti taryboje, jam nebus grąžintas daugiau nei 9 tūkst. eurų užstatas. Parlamentaras teigia, kad jį sumokėjo partija.

K. Mažeika po antrojo merų rinkimų turo Marijampolėje pralaimėjo socialdemokratui Povilui Isodai.

Seime lieka ir V. Simulikas

Į Šiaulių miesto savivaldybių tarybą išrinktas Valerijus Simulikas nutarė likti dirbti Seime.

V. Simulikas į Šiaulių miesto savivaldybės tarybą išrinktas pagal visuomeninio komiteto „Valerijaus Simulik judėjimas „Už Šiaulius“ sąrašą. Jis jau parašė Vyriausiajai rinkimų komisijai pareiškimą, kad atsisako naujai įgyto mandato.

„Komanda nusprendė, kad esu reikalingas sąrašo priekyje. Tokios žaidimo taisyklės, žinojau, kur einu“, – antradienį BNS sakė Seimo narys.

Parlamentaras teigė žinojęs, kad rizikuoja dideliu užstatu. V. Simulikas jį sumokėjo iš asmeninių lėšų – sutaupęs iš atlyginimo.

Seimo narys Povilas Urbšys taip pat atsisakė pareigų Panevėžio miesto taryboje, kai mero rinkimus pralaimėjo Ryčiui Račkauskui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

švaisto mūsų pinigus

švaisto mūsų pinigus portretas
nesugeba apsispręsti, nepatikimas, besiblaškantis, o dar tokį į ministrus siūlo

Joo

 Joo portretas
Tai sukčiai mesti tokius ir iš seimo be teisės kada nors grįžti.

...

... portretas
Negalima kandidatų registruot rinkimams kol jie VIEŠAI neprisieks kad po rinkimų (būdami išrinktais) VISĄ kadenciją SĄŽININGAI vykdys juo patikėjusių rinkėjų valią. Nes dabar - NE rinkimai, o PASITYČIOJIMAS.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių