Šeima patikslina: V. Landsbergis dar ligoninėje

  • Teksto dydis:

Buvęs Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas Vytautas Landsbergis kol kas lieka Santaros klinikose, kur gydomas nuo vasario vidurio.

V. Landsbergio vaikaitis Seimo narys Gabrielius Landsbergis BNS ketvirtadienį patikslino, kad kol kas senelis yra ligoninėje, nors jo sveikatos būklė gerėja, gydytojai kalba apie ligonio išrašymą namo.

Anksčiau ketvirtadienį portalas 15min skelbė, kad Atkuriamojo Seimo pirmininkas V. Landsbergis jau išleistas iš Santaros klinikų, kuriose atsidūrė pirmoje vasario pusėje.

Pirmasis faktinis atkurtos Lietuvos vadovas V. Landsbergis į ligoninę pateko dėl gripo komplikacijų.

Ligoninėje Lietuvos Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas atsidūrė Vasario 16-osios išvakarėse dėl gripo komplikacijų. Jis dėl ligos praleido valstybės atkūrimo šimtmečio renginius.

V. Landsbergis kiekvienais metais per vasario 16-ąją sako kalbą iš sostinėje esančių Signatarų namų balkono. V. Landsbergio kalbą šįkart perskaitė aktorius Rimantas Bagdzevičius.

V. Landsbergis pasveikino Lietuvą iš ligoninės. „Būk pasveikinta, Lietuva. Šimto metų mergaite, amžinai jauna. Gyvuok per amžius ir mylėk gyvenimą. Būk dora ir teisinga. Neišduok savęs. O suklydusi norėk būti geresnė. Tavo žemė be galo graži. Mylėk ją ir neapleisk. Aš tave myliu. Tik tiek“, – tokį sveikinimą iš Santaros klinikų Lietuvai siuntė profesorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kada

Kada portretas
Gal i ligonine atsigule del respublikoje spausdinamu kgbistu bendradarbiu sarasu gal nervai neatlaike dedulei

Kcp

Kcp portretas
Šunys loja traukinys važiuoja. Linkejimai 100 siulininkams.

Anonimas

Anonimas portretas
anūkėlį perkelk savo senelį į psichuškę ,ten kur jis tave slėpė nuo rusų ,tai tu slėpk nuo mūsų ,o tai vėl lips į balkoną paskui Smetoną ir vaidins, kad joja ant arklio už sionizmą už komunizmą ,vėl Lietuvai gėda darys .
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių