Girtas vairavęs Kaišiadorių socialdemokratas iš balos išlipo sausas

  • Teksto dydis:

Neblaivus prie vairo gegužę įkliuvęs „Kaišiadorių vandenų“ direktorius Skirmantas Agurkis kol kas lieka ir šiose pareigose, ir Socialdemokratų partijos gretose.

„Autoritetą jis turi, dirba gerai ir aš nematau reikalo tokiais žmonėmis mėtytis. Svarstysime jo prašymą sustabdyti narystę partijoje, tačiau, mano asmenine nuomone, jis gali likti“, - BNS sakė socialdemokratų Kaišiadorių skyriaus pirmininkas Seimo narys Bronius Bradauskas.

Jis taip pat atkreipė dėmesį, kad neblaivus sulaikytas S.Agurkis vairavo pasibaigus darbo laikui ir važiavo asmeniniu automobiliu.

S.Agurkiui vairuojant gegužės 11 dieną buvo nustatytas vidutinis girtumas - 2,34 promilės alkoholio. Pats „Kaišiadorių vandenų“ vadovas sakė, jog dėl to gailisi.

„Aš pripažįstu savo kaltę, atsiprašau ir nesiruošiu daryt nesąmonių kažkokių. Jeigu nusižengei, reikia suprasti, kad padarei klaidą ir pripažinti“, - BNS teigė S.Agurkis.

„Šią savaitę parašiau prašymą sustabdyti mano narystę partijoje“, - pridūrė jis.

„Kaišiadorių vandenų“ valdybos pirmininkė Laimutė Grabliauskienė BNS sakė, jog S.Agurkio likimo pareigose klausimas bus svarstomas ateinančią savaitę.

„Visą šią savaitę jis atostogavo“, - teigė ji.

55-erių S.Agurkis anksčiau yra vadovavęs Pravieniškių 3-siems pataisos namams ir laikinai Kalėjimų departamentui. 2013 metais jis dalyvavo savivaldybių tarybų rinkimuose, jį buvo iškėlę socialdemokratai.

2010 metų spalį Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) pripažino, kad S.Agurkis supainiojo viešus ir privačius interesus, kai vadovavo Pravieniškių 3-iesiems pataisos namams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kodel

kodel portretas
varnas varnui akies nekirs ane butkeviciau

????

???? portretas
O aktoriu Dimsa pasodino. Uz ka?

Bikis

Bikis portretas
Partiniai Lietuvoje nebaudziami. Paziuresim kaip liberams baigsis... :D
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių