G. Nausėda Helsinkyje susitiko su lietuvių bendruomene: Lietuvos idėja gyva

Prezidentas Gitanas Nausėda, antradienį lankęsis Suomijoje, susitiko ne tik su šalies vadovais, bet ir su vietos lietuvių bendruomene.

G. Nausėdos teigimu, susitikimo metu aptarti dvigubos pilietybės, mokslo institucijų, Šiaurės ir Baltijos šalių bendradarbiavimo klausimai. Lietuvos idėja yra gyva, tvirtina prezidentas.

„Helsinkyje susitikau su gausia ir aktyvia lietuvių bendruomene, kuri iškėlė aktualius dvigubos pilietybės, mokslo institucijų, Šiaurės ir Baltijos šalių bendradarbiavimo klausimus. Tokie susitikimai man primena, jog vienos Lietuvos idėja yra gyva kiekvienoje užsienyje gyvenančio Lietuvos piliečio širdyje“, – rašoma G. Nausėdos feisbuke.

ELTA primena, kad prezidentas G.Nausėda, su darbo vizitu lankydamasis Suomijoje, susitiko su Suomijos prezidentu Sauliu Niinistö, ministru pirmininku Antti Rinne ir parlamento pirmininku Matti Vanhanenu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buržuazinis nacionalistas

Buržuazinis nacionalistas portretas
Jei ir toliau i Lietuva bus brukami chocholai, belorusiai ir visokios pederastines vakaru atplaisos, tai greit ir beliks lietuviu bendruomenes ...

...

... portretas
Jei tu rūpinies TIK idėja, o ne pačia Lietuva - VARGAS mums visiems čia dar likusiems.

tam--,,To-To apie ka jis cia.....,,,,---pydare prifarsirutas

tam--,,To-To apie ka jis cia.....,,,,---pydare prifarsirutas portretas
,,,vakarietisku vertybiu,, per visas skyles ....Lietuviamas nereikalingos tavo LGBT iskrypeliskos vakaru ,,,vertybes,,, --lietuviai turi pakankamai savu lietuvisku ,tautiniu ,nacionaliniu ,katalikisku vertybiu ....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių