G. Landsbergis reikalauja S. Skvernelio atsiprašymo

Grįžti į straipsnį

Kaira

 Kaira portretas
Šiaip tai karbauskiniai yra tokios pačios ideologijos kaip ir lansberginiai. Balsuoja seime vienodai - ir už vaikų barnavernet atėminėjimą iš tėvų, ir už JT migracijos paktą,...Lietuvos miškus ir girias pjauna irgi draugiškai...Jie visi atiduoda Lietuvą globalizmui,...dėl to perspektyvų neturi. Žmonės to nepamirš.

konservatoriai turi tautos atsiprasyti

konservatoriai turi tautos atsiprasyti portretas
Slykstesnes partijos kaip konservatoriu tei nera.Jie viska veikia tik kitus juodindami.Senis tautoje mato sunauja,kremlinius,Rasa-tik rusus kviecia,anukelis rekauja,sukauja,pogrindinis jo darbas tik sirsala kelti,vaidinti kad taip dirba,tik ka tie burokai pagal ji gali suprasti.O jei taip pagalvojus tai tik ju deka mes tarp triju saliu esame paskutiniai su gyvenimo lygiu.ir uz tai atsakingi sie tautos niekintojai pravardziuodami mus,saudydami guminemis kulkomis,liedami saltu vandeniu,praskoline Lietuva,kad musu net proanukiai dar bus skolingi,ispardave gamyklas,nualine tauta mateliariai.Jie nori dar atsiprasymo,o kas gali ju atsiprasyti,kai jie turi tautos atsiprasyti uz savo labai juodus darbelius.Bet kai nera sazines- tai kuo pats kvepia tai stengiasi kita tuo paciu tepti.

mmm

mmm portretas
Tai tu Anuke su savo Seniu atsiprasykit Lietuvos tautos!!!!!! greiciau his atgultu pailseti tai lb daug teisybes islys is maiso, o dar kol gyvas bando savo anuka itvirtinti kaip 'achujiena' politika. Anuke geriau emigruok kol dar tau tauta uz tavo senio nuodemes Siknos neistarkavo o laikas jau ateina!! kaip ten Saket Paskutinis skambutis Ania!!!!

atsiprasymai

atsiprasymai portretas
anukeliui reikia ant nusiraminimo kedutes prisesti, Skvernelis saunuolis, nenusileido sitam geguziukui ir jo partijai, jeigu kas turetu atsiprasyti tai tik konservai

anuks

anuks portretas
tvirai zengia ,dedules, pedomis,taip sauke partija dieduko.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai teisingai daro,nes ir žmonės ima galvoti kas bus.Tegul neleidžia gandus.Ir karbauskiukui reikia prikasti liežuvį,nes jau ir taip jau žinom kad pakalikas yra.Reikia visus vyti lauk,nes jie daro visą chaosą šalyje,nieko gero iš jų nebuvo ir nebus.Visi ten į vieną dūdą pučia,tik dauguma mulkina mūms akis.Lauk lauk.

Lyderiukui ir tapkinukui

Lyderiukui ir tapkinukui portretas
Būk tikra boba,Žmonių partija,dar paverkšlenk.,o tapkutė patrepsės.

dupliusdu

dupliusdu portretas
Salius Skvernelis bobiškų paskalų papliūpomis užmėtė jį viešai kritikuojančius TS-LKD partijos lyderius. Dabar - metas satisfakcijai. Būk vyras, Premjere, atsiprašyk. Ar blauzdos šiam žingsniui taip pat perskystos?

Anonimas

Anonimas portretas
Matai koks broileris suskis,o kas atsiprasis uz koncervu nuskurdinta LIETUVA visu koncervatniku vardu tu turetum atsiprasyti LIETUVOS zmoniu.

Gedas

Gedas portretas
Lietuva gal daugiau seneliu nei svogeriu krastas dabar.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Susirgo Gabriukas didybės manija, visi turi prieš jį lenktis, atsiprašinėti, nieko daugiau nesugeba tik visokias intrigas kelti, per tokius intrigantus Lietuva niekada neišlips iš duobės

Artūras

Artūras portretas
Manau kad ta teroristinė partija, kaip ir DĖDULĖS laikais rusams dirba...

Anonimas

Anonimas portretas
tegul tas zydvaikis pabuciuoja skverneliui i subine

tomas

tomas portretas
Na kągi, matomai Karbauskis, prisidengdamas Skverneliu, jau priėjo liepto galą. Tikrai, reikia išviešinti šitą slaptai verdamą košę, ko gero, net kremliškame katile.

Galerijos

Daugiau straipsnių