G. Landsbergis: kalbėsime apie mažumos vyriausybę

Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis LRT TELEVIZIJOS laidoje „Dėmesio centre“ sakė, kad nemato galimybės dalyvauti naujos vyriausybės formavime.

„Vis dar lieku prie savo versijos, kad, nepaisant G. Palucko pradėtos kovos ir pastangų sugriauti koaliciją, ji išliks tokia, kokia yra dabar. Jis eina prieš jėgas, kur kas didesnes, negu jis pats,“ – sakė G. Landsbergis.

Tačiau, jeigu ši koalicija žlugtų, jis nemato galimybės konservatoriams dalyvauti naujos Sauliaus Skvernelio vadovaujamos vyriausybės formavime ir deleguoti į ją savo ministrus.

„Greičiausiai mes kalbėsime apie mažumos vyriausybę. Po Seimo rinkimų turėjome galimybę su S. Skverneliu, bet R. Karbauskis nuėjo derėtis su socialdemokratais. Manau, kad kažkas panašaus būtų ir dabar“, – kalbėjo TS-LKD pirmininkas.

G. Landsbergis žadėjo, kad jo vadovaujama Seimo TS-LKD frakcija parems sprendimus, kurie jai atrodys naudingi Lietuvai.

Daugiau apie tai – laidos „Dėmesio centre“ vaizdo įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

caca

caca portretas
gera nuotrauka, va taip ir sedek, rankutes graziai sudejes ant suoliuko, buk geras berniukas, netriuksmauk, nusiramink, anukeli, caca berniukas

SENELIS

SENELIS portretas
Ak, anukelis taip nori buti premjeru,o paskui ir prezidentu,kai Dalyte silta kede paliks.Juk toks buvo senelio planas,o dabar kazkoks Skvernelis ir Ramunas painiojasi .Siutas ima belaukiant...

Anonimas

Anonimas portretas
landzberginis brude tu nebūsi jokioi vyriausybėje
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių