G. Kirkilas nespjauna į vaivorykštės koaliciją su konservatoriais

  • Teksto dydis:

Socialdemokratų partijos pirmininko pavaduotojas Gediminas Kirkilas neatmeta galimybės po 2016 metų Seimo rinkimų dirbti vaivorykštinėje koalicijoje su konservatoriais.

„Vaivorykštė visada galima. Juk matome panašių tendencijų visoje Europoje, kur reikia atsispirti populizmui, radikalizmui ir euroskeptiškumui, kurie nesustoja plisti po žemyną. Tik didžiosios klasikines, tradicines partijas vienijančios koalicijos gali tapti efektyviu būdu bendromis pastangomis sustabdyti tą radikalėjimą. Kartais tam prireikia ir tam tikro politinio pasiaukojimo iš visų tokiose vaivorykštinėse koalicijose dalyvaujančių partijų pusės. Taigi neatmetu, kad ir Lietuvoje tai gali įvykti“, – interviu „Verslo žinioms“ sakė G.Kirkilas.

Jo teigimu, viskas priklausys ir nuo to, kiek balsų surinks dabartiniai socialdemokratų koalicijos partneriai.

Seimo rinkimai vyks 2016 metų spalio 9 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

YES

YES portretas
Protingai Kirkilas galvoja, nes visos kitos, apart Liberalų sąjūdžio yra trumpalaikės partijos. Ieško naujų vadų ir vadukų, nes paksas su Uspaskichu per ilgai užsisėdėjo.

TIK

TIK portretas
konservatoriai spjaus ant kirkilo :)

Rega

Rega portretas
Tikros partijos ir yra socialdemokratų,konservatorių ir liberalų.Visos kitos atsiranda ant bangos,kurios su ta banga ir išnyksta,nes jos ateina be jokių naujų idėjų,arba dar vieno žmogaus[lyderio]partijos-Uspaskicho,Pakkso...Todėl ir turėtų konkuruoti būtent šios trys pagrindinės partijos,nes visos kitos yra ir labai neaiškios,kartais net pavojingos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių