G. Kildišienė nuslėpė apvogusi savo darbdavius

Grįžti į straipsnį

standartai

standartai portretas
Kodėl vieniems negalima vogti, o kitiems – galima. Štai niekas netaršo Kėvišo, vos ne šventieji konservatoriai su liberalais apvogę pensininkus, mamas, daugybę dirbančių žmonių. Ir nieko.

skorpis

skorpis portretas
oficialioje biografijoje apie darba 2005 Lietuvoje neuzsiminta. veliau dirbta emigracijoje- labai tiketinas tesinys susikompromitavus LT darbo rinkoje...

idomu

idomu portretas
Drasiai pareiske Zenonas Priekuliskis....o jeigu tai netiesa, tai ponia is nuosavo namo Giruliose turetu viesai pareiksti protesta.....cia jau darosi idomu, tai ne kazkokie kailinukai skalpuojamos Gretos....

na

na portretas
aš tai netikiu kažkam naudinga pilti žibalą. Ir draugės iš Londono prabilo... ir kaimynai ir vyrai. Baikit juokint su tokiais straipsniais... konservai nelaimėjo tai pradėjo pilt.... parašykit geriau, kaip ten su Austėjos dfarželiais užsibaigė, gal už dyką patalpas gavo. Parašė ir aprimo...

AK

AK portretas
Pirmiausia, gal redakcija nustotų apgaudinėti skaitytojus: ar tikrai ji privalėjo nurodyti ikiteisminio tyrimo ir susitaikymo visiškai atsilyginant įvykį? Ar tikrai??? Gėda ir matyti, kaip traukiamos menkiausios nuodėmės, iki pat "ne tokių" kailinių. Purvasklaida.

antigone

antigone portretas
o valdzia visus pensininkus apvoge.ir ka?ir laukia kol jie ismirs...hitleris buvo humanistas...

Kildišienė

Kildišienė portretas
tai nuslėpė faktus apie galimai apsivogus darbovietėje. O ką vekė tuo metu rinkimų komisijos vyr. atstovai? Jeigu taip lengvai galima ten papult apsimelavus. Nagi tu norėk vizą gaut ir tai visus duomenis VRM sutikrina, o čia net vietoje, buvusiose darbovietėse, kaiminystėje nesužiūri. Ir renka sau,sėkmingai renka. Prieš rinkdami galvokite ir itin griežtai kontroliuokite visus galimus kandidatus. Paleidžia vėją laukuose,o paskui gaudo. Ar jau taip sunku mažoj Lietuvėlėj tai padaryt? Nei ten boksininkai patektų, nei Kepenis nežinia ką veikia. Kam tokie žmonės su tußčiom puodynėm reikalingi?

Norėčiau žinoti,

Norėčiau žinoti, portretas
kiek dar yra valstiečių partijoje melavusių duodant priesaiką.

Jinai

Jinai portretas
tuo metu dirbo autobusų parke ar stotį administratore, nors rinkiminėje anketoje rašė, kad tuo metu buvo išvykusi į Angliją. Na tiek to, susitaikė darbovietėje,teistumo išvengė,viskas lyg ir pusėbėdos. Bet sąžiningumo jinai neturi. Kam teistis iš buvusio vyro, dar jojo įgytą butą prieš santuoką. Advokatavo tas pats Karbauskio Agrokoncerno advokatas. Kas yra jo,tai nėra tavo. Vat ką padaro gobšumas. Jeigu esi gimęs šliaužiot, niekada neskraidysi.Visi faktai išaiškėjo,kas ankščiau buvo sakoma, ir kad sunkiai gyveno,ir kad motina skolindavosi pinigų iš kaimynų. Po to juos ubagais vadino.Kaip niekad nereikia skubėt džiaugtis. Protingi gyvena tyliai. Niekam savo turtų neviešina. Atvirkščiai,laiko save vidutinioku. Jis ir taip žino kas jis yra, be jokių reklamų, pasirodymų.

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
kLAIPĖDOJE Lukošienė Virginija dirbdama teatro kasininke pavogė pinigus. Po to tapo apskrities viršininke, pasistatė prie jūros namą ir laimingai gyvena.. Mano tel. 8 662 33770.

Sekmes Gretai

Sekmes Gretai portretas
jeigu pavoge, kaip kazkas ivardijo, tai teisesauga turejo bausti. O uz pliotku skleidima, jeigu nebuvo parasytas pareiskimas i policija, si moteris gali prisiteisti nemaza pinigeliu suma.Manau taip ir padarys, kaip ir su ja susidorojo.

Urbai 1

Urbai 1 portretas
Tai va kas ir keista, kad kažkada tai pavogė, teistumo tai neturi, o tai tokio dalyko nenuslėpsi. Kad vogė pinigus blogai, neaišku ten iš savo bendradarbių ar kitokiu kokiu būdu suklastojo, kad galėjo įvardinkim pasiimt? Kas vagia daug žino ką daro ir kaip. Kas keisčiausia, kad tokie dundukai abu pasirodė.Norėjo atrodyt protingi, gražūs, o toks šlykštus šū...das gavosi. Taip jau apnuogino savo gyvenimą. Tiesiog suvedžiojo Karbauskis, kaip 16m., kuri irgi norėjo garbingos duonos ir kilimo į aukštumas. Ko nieks nesakė prieš rinkimus. Juk vietiniai tai žinojo. Jokio kriminalo nepadarė, bet gėdos daug abiems, o Karbauskiui tuo labiau, kaip patyrusiam žemvaldžiui,kuris praėjęs daug visokiausių atsitikimų. Tikrai jis turėjo žinot, kad žmonės nėra kvaili ir kad gali sudegint tą merginutę. Tegu dėkoja savo naivumui ir rėmėjui. O dabar išspyrė, kaip musę iš barščių.Kur dingt, gėda kur tik bepasirodysi. Dabar su motina tikrai turės važiuot į Angliją.Dar gal duotų pinigų mašinai liko?

Aš,

Aš, portretas
O kiek darbdaviai pavogia iš dirbančiųjų ,milųjonus,ir visėms gerai.O visi seimūnai kirk apvogė lietuvą per 26 metus,ne tik milijardus,bet ir miškus ežerus užvaldė.Nustokit nesąmones rašinėti,jau pavargom nuo jūsų.

krokonosas

krokonosas portretas
As nekalta,aplinka kalta! VS rolis paxas

urba1

urba1 portretas
viso 1300 litų? Mano viršininkė kiekvieną mėnesį pasivagia tiek, o iš stambių renginių kur kas maloniau skaičiuojamom sumom. Ir dirba. tiesa, į parlamentą dar nepretenduoja, nors karjeros darymui nėra abejinga

Urba tu urba

Urba tu urba portretas
aponente, nuimenes. Dar neturėtum būt smigęs? Ar toks beraštis?

Urba

Urba portretas
lansberginiu klanas, prasiko rinkimus ir dabar bando susidoroti su aponentais per ziniasklaida)) per pacia"nepriklausoma" ziniasklaida)) Tai ir yra zodzio laisve, kas nesupranta, tas visa gyvenima makaronus nuo ausu nuimenes..

Tfu

Tfu  portretas
Nieko sau kokia "grazuole"! Karbauskiui nors prasmek is gedos del tokios "drauges " Kompetencija visom prasmem

O aš užsilenksiu

O aš užsilenksiu portretas
ant sofkės. Gana juokint. Tai kur gi tie legionieriaus 30000€? Jau turėjo motina būt gavusi kokie 3m. O tai nauja pora kaliošų. Vat tau ir Devintinės! Lenda ir lenda yla iš maišo. Nu kur tu ją paslepsi, vistiek išlys.

nusiversiu nuo kėdės

nusiversiu nuo kėdės portretas
Vienas kažkam kažką čiulpia, kitas, pasirodo, vagis. Tiesa pasakius, man jau gaila Karbauskio. Toks protingas vyras atrodė, o šitaip davėsi suvystomas. Gal praregės pagaliau ir supras, kad buvo apvyniotas aplink pirštą.

Galerijos

Daugiau straipsnių