Iš frakcijos išmestas P. Gražulis: be R. Pakso partija bus tik medžiotojų būrelis

Grįžti į straipsnį

Netvarka petrai

Netvarka petrai portretas
O kokiam tu priklausai "būreliui" petreli. Pabandyk dabar įstot į bet kurią partija, ar kas tave priims,nors tu turbūt jau visur pabuvojai?

Dievo "avinėlis"

Dievo "avinėlis" portretas
Įdomu, kaip atrodytų Seimas, jei daugumą su valstiečiais, sudarytų tokio mentaliteto\ seimūnai kaip daugiavaikis Petras{ ne šventasis}?

o - antikvariniam

o - antikvariniam portretas
Gražiulis neveidmainiauja? Jis - didžiausias populistas. Veidmainiauja, kad tik patektų į seimą ir papilnėtų kišenė. Žmonės jį jau perprato - vienmandatėje nebeišrenka, patenka tik sąrašiniu. Kai patenka į autoįvykį, išsisukinėja, meluoja, kad nepamatė, nepadarė ir t. t. Ir dėl kuldūnų prisimelavo, prisiveidmainiavo .Jo „neveidmainiavimas" yra parodomasis. Jis vadina save kataliku, o bažnyčios kaip pridera krikščioniui nelanko. Visa jo katalikybė - pseudokova prieš gėjus - parodomoji: „Vyrai, už Lietuvą"!... Zina.

Simas

Simas portretas
Gražulis be partijos yra medžiotojas. Yra katalikas, bet turi jau ne pirmą žmoną. Buvo „tvatkietis", bet nesilaiko tvarkos:vis papuola į autoįvykius, darnai daug ką pamiršta. Bet...„atiec molodiec".

O kas Gražulis be partijos?

O kas Gražulis be partijos? portretas
Koldūnų su salmonelėmis ir kakučiais (Už Lietuvą vyrai) fabrikėlio savininkas.

o be

o be  portretas
Pakso ir Gražulio?

Nika

Nika portretas
Labai patiko vieno komentatoriaus pataisymas Pakso bandos pavadinimui: "Šaukiu aš lochus". Du didžiausoi lochai - paksoidas ir gražulis, pažiūrėsim, kas dar prie lochų norės prisijungt.

Pilietis

Pilietis portretas
Niekas nemėgsta tokio žmogaus, kuris tiesą sako į akis.Todėl yra blogai,tiesą sakant galima išgyvendinti daug blogybių.Reikia sakyti tiesą.Nieko ,Gražulis liks be partijos ,ji nereikalinga.

o

o portretas
jis teisingai elgesi neveidmainiskai konkreciai drebe tiesa bet padlaiziam tas nepatinka nes kaip gyvates raitosi oratorisku ditridambu labirinte ir visi /gerbiami/ pro sukastus zebtus slykstu ir klausytis to /elitkinio/ runkelyno kuris bando mrgdzioti vakarus kuris siandien skesta pidohomo issigimeliu ordomis kurios neaplenkia ir kunigu /cile kanada australija/ o sv. tevukas nieko negali padaryti nes toks pat statytinis kaip ir visi masonu isrinktieji.....ir kardinolu patvirtinti tai /raupsuotoju/ kasta kurios nei teisesauga neturi teises liesti.......

Galerijos

Daugiau straipsnių