Emigraciją mažins speciali darbo grupė?

Grįžti į straipsnį

Rita

Rita portretas
Kas liečia vaikų pašalpas,noriu pasakyti ,negimdykite.Nejaugi jums nesvarbu ,kad tas vaikelis bus vergu.Nepateisinama kaip vaikus gimdo dėl pašalpų,kad galėtų išgyventi jauni žmonės.Ne užpakaliu suraskite pragyvenimo šaltinį o smegenimis ir darbu .Gėda man būtų turėti daug vaikų,nes tai ženklas, kad skurdas jų gyvenime.Nebus vaikai dėkingi tėvams už gyvenimą,kuriame turės skursti.

Skilandis

Skilandis portretas
pinigai, tik pinigai cia kalti. Kai pakele pasalpas uz gimusi vaika, tai dabar nebetelpa pirmokai i mokyklas. Kai pakels algas iki normalaus lygio, na, nors 3,5 kartus, kiek viskas pabrango, tai tada nebesutalpins gyventojų, kurie griš.

jonas iš mažosios gal nepastebs gramat.klaidas

jonas iš mažosios gal nepastebs gramat.klaidas portretas
jonas specelus stebėtojas ,Lenkijoj Vokietijoj,šangeno šalįse ,eu sajungos šalįse ,nuo1995-2015grupė visokia gerai, šita jau neamigruos,dirbti nežino ką reiks gal irišvs neriaiks,sugalvos kokį užsiėmimą, imkit pavyzdį kurkit savo grupes darbo vietas jums mokės kas nespės pabėgti .žemiau žmogus reikalauja pinigų ,pinigų galima duoti pakels kainas kiek duos gal dar daugiau ir vel liksit nepatenkinti gana daug pastebėjimų buvo per tą trumpa stebėjimo laika nes aš nevergavau o tik stebėjau man tu pariaigų nieks nesuteikė riaikėjo susikurti pagrindis laikas eu sostinėje po krizės,kuri aplenkė Lietuva( nepasiseke visam pasauliui oju apėjo) peikėliau stebėjimo vieta kita sostinę Flandrijos nor abi gerai matomos nes nutole mažiau nei elektrėnai nuo kauno šiuo metu bandau susigaudyti kas vyksta šitoj stebuklų šalyjia

na is dainavos poliklinikos

na is dainavos poliklinikos portretas
medikes senutes niekur nemigruos,budamos 70-78m jos aktyviai talkins alitos rusakalbiui riestausiui, del sito emigracijos grupe gali buti rami

Pilietė

Pilietė portretas
visiems aišku, bet vat vyriausybei visai neaišku ko čia tie tautiečiai emigruoja, tai sukurs darbo grupę ir jau naujos darbo vietos yra, ir aišku ne su min.algom, vėliau paaiškės, kad labai jau daug čia to aiškinimosi, ataskaitų, projektų - sukurs skyrių, po to įstaigą ir kaip nors mandrai pavadins, o tada jau atleisti nebus galima, nes toks svarbus darbas nesibaigs kol neemigruos priešpaskutinis žmogus, nes paskutinio tai jau neišleis, nes apie ką ataskaitas reikės rašyti? :)

vidmantas

vidmantas portretas
Kolspecialistai galvos dar puse milijono isvaziuos.nera pasitikejimovyriausybe.Didziules pinigu sumos yra gropstomos .Jei rasoma kad nota bene is armijos uzdirbo 30milijonu jei dujos perkamos pigiai ir parduodamos savo tautai prangiai ir t.t.jei dviem bankam leidziama dirbti ir uz tai niekas neatsakingas jei bent pagrindiniu maisto produktu negalima atpiginti tai apie ka mes kalbam.Ar ir toliau vaidinsit rupestingus.Patys gi puikiai zinot ko zmogui reike.dar vienas biudzetas galimai isgropstomas o zmones badauja ir bega ne is gero gyvenimo.Arba sendien sprendziat arba liks tik seimas LIETUVOJ

danute

danute portretas
kiekvienam kaime po grupę ir visi dirbs už minimumą.

Lina

Lina portretas
Analizuoti būtina. Bet kaip kokia nors grupė sustabdys emigraciją? Arba paskatins gimstamumą?

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS  portretas
GRUPEI VADOVAUS BUTKEVICIUS ,JISPATYRES NIEKO NEISSPRESTI

Povilas

Povilas portretas
Gal TA grupė pirmiausia išnagrinėja tokį klausimėlį: kokį poveikį TOKIAI APGAULINGAI statistikai turėjo VMI ir SODROS "akcijos" ??? Ir kodėl TĄ MELĄ skleidžia visos žiniasklaidos priemonės ??? Šie dalykai dar labiau skatina "kaip gerai ir kiek daug emigruoja" kitus išvažiuoti, kaip pvz., nesenai spaudoje verkšlenę jog neišgyvena uždirbdami po 1700 eurų į rankas , verslininkų šeimynėlė...Na, net tokių "Adamsų" atsiranda... Kai neišgyveni, tai viena, bet , kai uždirbi dvigubai nei vidutinis uždarbis ir išsi....ji, tai jau visai .

Anonimas

Anonimas portretas
speciali darbo grupe aerouostuose prie prie skrydziu registracijos emigrantams DALINS po 10000 Euru. Paziuresim kiek suku isvaziuos.

As

As portretas
Nesuprantu,nu ir taip viskas aisku kelkit atlyginimus ir baigsis migracija,dar kažkokios darbo grupės, eksperimentai, LIAUDIS NORI PINIGUUU....

Oi nerimti darbai seimunu.

Oi nerimti darbai seimunu. portretas
Grupe susede galvos kaip sulaikyti lietuvi.O visi kiti seimunai,vyriausybe nusiplaus rankas?Manau,kad seimunai nusigalvojo.Vietoj to,kad steigtu provincijoj imones.Leistu verslininkam kokius metus lengvatas.O ne bedavoti,kad be alkocholio prekybos verslas zuves.

taigi

taigi portretas
Tuoj sprogsiu iš juoko....ypač dėl gimstamumo.Įsivaizduoju komisijos narius stovinčius prie lovos ir raginančius "daryti " vaiką. Tai bent - į istorija komisija įeis

As

As portretas
Griuk negyvas.Neleis pardavineti isvykstanciem bilietu i lektuva?Nebejuokinga,o graudu,kad sitaip kvailiojama.Manau grupe sudarykite kuri ziuretu,ganytu,kad dirbtumet,o ne nesamones prigalvotumet.

...

... portretas
Tai tą grupę 'kalašnikovais' apginkluotą po aerouostus išskirstys?..

nejuokinkit su savo darbo grupem,gyvenu anglijoj,ir

nejuokinkit su savo darbo grupem,gyvenu anglijoj,ir  portretas
nesiruosiu su seima cia gryzti.lietuvoj uz toki minimuma su seima pragyventi ,misija neimanoma. lietuvoj ka uzdirbi viska mokesciams atiduodi.cia zmogus nevertinamas.visi mokat tik liezuviu malt.

Galerijos

Daugiau straipsnių