Ekonomistė A. Maldeikienė išrinkta į Seimą sostinės Žirmūnų apygardoje

  • Teksto dydis:

Vienintelė „Lietuvos sąrašo“ iškelta kandidatė Seimo rinkimuose ekonomistė Aušra Maldeikienė laimėjo rinkimus sostinės Žirmūnų apygardoje Vilniuje.

A.Maldeikienė per antrąjį turą surinko 59,03 proc. balsų, o jos varžo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų atstovė Vilija Aleknaitė Abramikienė liko antra su 37,67 proc. balsų.

Konservatorių partijos kandidatų sąraše V.Aleknaitė Abramikienė yra 31-oje vietoje. Ji turi mažai galimybių patekti į Seimą. Kad V.Aleknaitė Abramikienė dar kartą taptų Seimo nare, į parlamentą turėtų būti išrinkti mažiausiai dešimt virš jos partijos sąraše esantys bendrapartiečiai. Pirminiais duomenimis, konservatoriai antrajame ture gali tikėtis maždaug devynių mandatų.

Iki šiol V.Aleknaitė-Abramikienė į Seimą buvo išrinkta penkioms kadencijoms, nuo 1992-ųjų.

A.Maldeikienė pradės savo pirmą kadenciją Seime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

7379

7379 portretas
Nieko ji nepakeis ,nesitikėkite,ji liežuviu malė kaip ir visi ,kad patektų prie lovio.Jos TV laidose nuomonės skirdavosi kalbant apie tą patį dalyką.Šlykštu darosi kaip į seimą iar kitas valdžios institucijas papuola tikri šunys žmogaus pavidale.Jeigu žmogus negerbia savo tėvų ,senelių ,jis ne žmogus.Jis senatvės turėtų nesulaukti.Kaip ji kalbėdavo kad savo mamą,kad atidavė į globos namus,arba su pasibjaurėjimų apie juos,ji juk pati jau ant tos amžiaus rybos,ši bjaurastis.....Netikiu aš ją ir kitų garsiai rėkenčių,nes tas kas kažką padaro,tai jo net negirdėti, jis dirba ir neturi kada rėkauti.

RIMA RIMAITE

RIMA RIMAITE portretas
Na gal p.Maldeikiene pagaliau,, išmes,, receptą kaip pertvarkyti Lietuvos ekonomiką ir finansus,nes iki šiol to nėra padariusi.O gal atims pensijas,tame tarpe ir savo mamytės, ir atiduos pijokams.

geraii

geraii portretas
praskys kaip šūdas eketeje ir teks vykdyt kitų valią tuo ir pasibaigs jos išmonė
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių