E. Masiulis už verslo sėkmę turi dėkoti ir V. Martikoniui

  • Teksto dydis:

Įtarimų politinės korupcijos byloje sulaukęs buvęs Liberalų sąjūdžio lyderis Eligijus Masiulis už savo konsultacijų bendrovės „Tardigrade Consulting“ sėkmę turėtų būti dėkingas ir vienam turtingiausių Lietuvos politikų Vidmantui Martikoniui, bendrovės paslaugoms išleidusiam tūkstantines sumas, rašo 15min.lt.

„Aš asmeniškai, kaip fizinis asmuo, turiu su juo (E. Masiuliu – BNS) sutartį. Ir, jei jau jums taip įdomu, mano „Vilnoja“ – visuomeninė organizacija – irgi turi sutartį. Dvi sutartis mes su juo turime“, – portalui teigė V. Martikonis.

Šiemet iš Liberalų sąjūdžio pašalintas ilgametis partijos narys, Vilniaus savivaldybės politikas V. Martikonis tikino, kad abi sutartys sudarytos dar 2016-aisiais. Jis įvertinęs aukštą E. Masiulio kvalifikaciją ir jam buvę gaila „to žmogaus, kada visi iš karto nusisuko bendražygiai vadinamieji“.

Portalas skaičiuoja, kad V. Martikonis E. Masiulio verslui per pusantrų metų turėjo sumokėti apie 20 tūkst. eurų.

Buvęs Seimo narys E. Masiulis yra įtariamas dėl prekybos poveikiu, kyšininkavimo ir neteisėto praturtėjimo. Politinės korupcijos byloje įtarimai pareikšti trims juridiniams asmenims – Liberalų sąjūdžiui, Darbo partijai bei koncernui „MG Baltic“, taip pat fiziniams asmenims – Seimo nariui Gintarui Steponavičiui, Šarūnui Gustainiui, buvusiam „darbiečiui“ Vytautui Gapšiui ir „MG Baltic“ viceprezidentui Raimondui Kurlianskiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
yra daugiau ką Lietuvoje gailėt tai pervesk visiem po 20tūks. afiora ant afioros
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių