Dėl laiško V. Vasiliauskui opozicija prakalbo apie apkaltą S. Jakeliūnui

Grįžti į straipsnį

gana

gana portretas
pirma reikia i lukiskes geleles statytini uz padaryta nuostoli o paskui dedules sutve su andriuku ir ingridute i baudziama atsakomybe

Kaip atrodo Vasiliauskas,baisiau už sarkina

Kaip atrodo Vasiliauskas,baisiau už sarkina portretas
Dddd

Koncervai su liberalais isvoge Lietuva

Koncervai su liberalais isvoge Lietuva portretas
Nori sudoroti Jakeliuna, Vasiliauskas,Šarmingas bose mojj

is vis koncervu partija

is vis koncervu partija portretas
paskelbt,kaip nusikalstama organizacija.Ju pastangom siandien Lietuva antra nuo apacios Europje.Uz tokius veiksmus turi atsakyti pagal istatyma.

Vytautas

Vytautas portretas
O, kad konservatnykai nors pusę tiek laiko ir pastangų skirtų kokiam nors Lietuvai naudingam darbeliui, kiek eikvoja gindami Gazpromo pinigus...

Juokas iki ap...

Juokas iki ap... portretas
Koncervai pirmauja.Taip gaidzio tvartelio vilmoroj,kitur jie nekenciamiausia partija.

Tai ka

Tai ka portretas
aciu jiems dievaiciams sakyt uz nezmoniskais procentais praskolinta Lietuva,supirkinejamas zemes uz 1 eur.suzlugdytus,isvogtus bankus,nuskurdintus zmones ir kitas sunybes.ACIU dievaiciai Ateis jums atpildo valanda,ATEIS.Idirbis jau yra, uztat draskos,puola,gazdina.Sekmes Jakeliunui.Teisybe nugales.

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, DAR kartą: "Lietuvos valstybę kuria Tauta. Suverenitetas priklauso Tautai" (K.2str.), "Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių" (K.3str.1d.), o ir: "Aukščiausią suverenią galią Tauta vykdo tiesiogiai ar per demokratiškai išrinktus savo atstovus" (K.4str.) - p.S.Jakeliūnas yra demokratiškai išrinktas mūsų atstovas, ir jis veikia PAGAL Konstituciją: "Valdžios įstaigos tarnauja žmonėms" (K.5str.3d.). Ir tai yra ABSOLIUTU, Valstybėje negali būt viršvalstybinių darinių, nepavaldžių suverenui (Tautai). O juk ŽINOM ir tai kad "Valstybė reguliuoja ūkinę veiklą taip, kad ji tarnautų bendrai tautos gerovei" (K.46str.3d.), taip kad pati Konstitucija ĮPAREIGOJA p.S.Jakeliūną domėtis ir LB veikla. Ir šiuo požiūriu opozicijos veikla ima prieštaraut Suvereno lūkesčiams, ir todėl verta kelt apkaltos klausimą atskiriems opozicijos nariams, nes negalima kurt valstybės valstybėje; - tokius veiksmus privalu laiku užkardyt.

Adelė

Adelė portretas
Keista, kad nejaučiantis pykčio ar neapykantos partijai, ją keiksnoja. Kiek žinoma TS/KD partija dabar pirmauja Lietuvoje reitinguose. Tai kaip čia išeina: dešimtys tūkstančių klysta, o niekšais apšaukiantis vienas „teisingas"? Reikėtų ponaičiui kritiškiau pažiūrėti į save ir pagalvoti ar jis nors per plauko storį prilygsta mokslo daktarams, rašytojams, profesoriams, tremtiniams, na, ir paprastiems žmonėms, kurie gerbia savo valstybe, ja rūpinasi, būdami Tėvynės Sąjungos nariais. Žmonių visose partijose be dorų, vienas kitas pasitaiko prisiplakęs, mylįs savo kišenę. Tokių pasitaiko (nors labai retai net kunigų luome), nes visi žmonės „iš to pačio molio". Tėvynės priešai labai nekenčia Lietuvos partizanų ir primeta jiems negražius dalykus. bet juk tai galėjo būti infiltruoti NKVDistai, ar šiaip nedori žmonės, tačiau partizanų buvo apie 22,5 tūkst., o išdavikų - vienetai. Žmonės šmeižiami tik labai ko nekenčiant.

Vytas

Vytas portretas
Nuomonė galima ir būtina turėti, tačiau ją reikia išreikšti civilizuotai, neperžengiant padorumo ribų.

Nejaučiu

Nejaučiu  portretas
pykčio ar neapykantos, tačiau turiu savo nuomonę Ji, ta nuomonė, susiformavo per keletą dešimtmečių: Lietuvoje nėra kitos tokios partijos, kuri būtų taip pakenkusi šalies nacionaliniams interesams demokratijos, teisingumo, sisteminio saugumo srityse. Taip, mažne visos politinės partijos papuvusios, tačiau niekas, mano manymu, savo destruktyvumu, akiplėšišku netiesos sakymu neprilygsta TS/LKD partijai. Tėvynės sąjunga daugybę kartų ėjo prieš Tėvynę Lietuvą. Prisiminkime megztąsias beretes, Bražuolės tilto sprogdinimą, pakaunės savanorių maištą, Mažeikių naftos atidavimą, Snoro banko bankrotą, auksinį skolinimąsi už vos ne 10 nuošimčių ir kitas istorijas. Ir visos jos smarkiai pakenkė mūsų valstybės gyvybingumui.

Adelė

Adelė portretas
Už šmeižtą ir apšaukinėjimą žmones niekšais, nieko neįrodant, reikėtų ištyrus kas rašė, paduoti tokius rašinėtojus į teismą. Susimokėtų nemažas baudas ar pasėdėtų pora parų iki teismo, tada suprastų, ką reikškia viešai bjaurotis.

Troliai už „specialistą"

Troliai už „specialistą" portretas
Nuomonė. Tai kad Jankeliūnas neliečia nei konservatorių, nei Daukanto aikštės. Jo nepriėmė dirbti į banką, tai jis dabar kariauja su bankais, konkrečiai su p. Vasiliausku. Bet ar jis pagalvoja, kad gali tekti atsakyti už savo neapgalvotus, tendencingus veiksmus po 2 metų. Na, ir prisirinko Karbauskis „specialistų". O čia visokie mažaraščiai „komentatoriai", visai nenusimanydami politikoje ir patalogiškai nekęsdami TS ir visų, kurie stengiasi stiprinti valstybę, trolina nesąmones.

jeigu

jeigu portretas
koks nors tyrimas paliečia konservatorių interesus, jis tampa neteisėtu, amoraliu, iš Kremliaus organizuotu.

tie nieksai

tie nieksai portretas
visais budais priesinsis kol turi stoga Daukanto aikstej,bet jo greit neliks.Nelengvas mometas gerb.S.Jakeliunui.Linkim jam sekmes kovoje su engejais.

Galerijos

Daugiau straipsnių