Dėl pareiškimų apie gėjus V. Šustauskas liko be ruporo

Kovotojų už Lietuvą sąjungos pirmininkas, buvęs Seimo narys Vytautas Šustauskas beveik mėnesiui nuo visuomenės atskirtas socialiniuose tinkluose.

Kontroversiškai vertinamas politikas buvo užblokuotas dėl esą homofobiškų pasisakymų savo feisbuko paskyroje.

Paskutinis įrašas V.Šustausko feisbuko paskyroje buvo fiksuotas šių metų birželio 30 dieną. Ten politikas paskelbė apie rugsėjo 10-ąją planuojama mitingą prie parlamento.

Anot politiko, būtent feisbukas ir buvo kone vienintelis jo ryšys su bendraminčiais, tačiau ir šio neliko, kai V.Šustauską administratorius užblokavo 29 dienoms.

„Rusiškame baudžiamajame kodekse, kuriam veikiant užaugau, 122 straipsnio antroje dalyje teigiama, kad seksualinis vyro santykiavimas su vyru yra įvardijamas kaip pederastija. Ir kai Kaune ant barų pederastai pradėjo klijuoti savo lipdukus, parašiau merui, kuris yra mano feisbuko draugas, prašydamas, kad Kaunas liktų švarus miestas nuo visų tų dalykų, prašiau, kad jie nepasmardintų Laisvės alėjos. Po šio įrašo tuoj pat buvau užblokuotas“, – pasiguodė V.Šustauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

be sovietinio kodekso blogai

be sovietinio kodekso blogai portretas
Šustauskas negali be sovietinio palikimo. Išrikimas raudonasis proletaras

to omen

to omen portretas
Tu ir esi pats didziausias pederastu gerbejas. Matosi is snukio.

omen

omen portretas
Kaip matosi miestas prie Megos pederastėja, labai jau daug čia pidarasų gerbėjų. Matyt tikrai reiks griauti Kauną ir statyti miestą.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių