Dėl abortų draudimo Seimas turėtų apsispręsti šią sesiją

Grįžti į straipsnį

Kada

Kada portretas
moteris bus užtikrinta savo gyvenimo gerove bei socialinėm garantijom, kai ji galės tuoj pat palikti debilą nevykėlį vyrą, tada gal ir bus galima PRADĖTI galvot apie draudimus.O šiaip tai gaunasi kaip Šiaurės Korėjoje(reikalingi kareiviai) - privalai gimdyti o ką su vaikeliu valgysi ir kaip gyvensi niekam nerūpi

Agne

Agne portretas
"Embrionas nėra moters kūno dalis", kiek žinau, dar nera sugalvota, kaip išauginti embrioną be moters kūno, vadinasi jis yra kūno dalis ir visas psichologines ir fizines kančias ir socialines pasekmes turi prisiimti moteris. Ar gali būti baisiau, nei gimdyti per prievartą? Tai niekas kitas, kaip įteisintas diskriminacinio pobūdžio psichologines ir fizinis smurtas prieš moteris. Kokia dar vyrų nuomonė? Vyrai dažnai nenaudoja kontraceptinių priemonių, bet moteris turi gimdyti, moteris, auginančios vaikus yra diskriminuojamos darbo rinkoje ir dažnai turi gyventi su vyrais patirdamos psichologinį ir fizinį smurtą, nes vienos negali išlaikyti vaikų. Embriono saugotojai, kurie galvojate, kad privalomas gimdymas yra geras dalykas, turbūt neprieštarautumėte, kad su šiuo įstatymu būtų įteisinta griežta priverstinė sterilizacija ir baudžiamoji atsakomybė vyrams, kurie neišlaiko savo vaikų ar nors kartą yra pakelę ranką prieš moterį. Kodėl prievarta įteisinama tik moters atžvilgiu?

Tėvui

Tėvui portretas
Gimdyk pats. Ypač kai pastosi nuo prievartautojo. O jei pats gimdyti nepageidauji, tai nepamokslauk.

gailestis

gailestis portretas
kaip visada kai nera kitu problemu pirmoje vietoje debiliskos

Tėvas

Tėvas portretas
negalima žudyti vaikiukų. Motinos tai turi suprasti. Nebus nei vienos nelaimingos, kuri pagimdys, o tos kurios nužudys savo vaiką - visam atsisveikins su laime... Seimui linkiu tai suprasti ir saugoti negimusiuosius ir jų motinas!

...

... portretas
KOL embrionas pats kvėpuot nesugeba, tol jis ne šio pasaulio gyventojas. O dėl abortų - moteris viena į jį teisės NETURI, privalomas dar ir vyro sutikimas.

Galerijos

Daugiau straipsnių