Darbo partijos pirmininku išrinktas V. Uspaskichas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
PUTINO AGENTAS VYPLAL NA VERX NU ZURNALIUGOS LAIKYKITES..

jIS

jIS portretas
Jaunimui geras pavyzdys - VOGT REIKIA TIEK, KAD UŽTEKTŲ TEISĖSAUGAI IR TAU DAR LIKTŲ

Anonimas

Anonimas portretas
Uspaskis buvo prisiekęs politikoje nedalyvauti, bet Putinas pasakė reikia ir pirmyn. Lietuvaičiai vėl patikės "mesijo" atėjimu. Ponia Danute, kas jei ne balsuotojai Gapšį, Masiulį, Uspaskį ir kt, pasodina į valdžios postus, todėl nereikia piktintis, kai smegenėlių vietoje košė.

Danute

Danute portretas
Na dar reikia i vadovaujancius postus Gapsi ir E. Masiuli. Va tuomet tai bus tvarka!

dalia

dalia portretas
Tai idomu kiek milijonu si karta nugvelbs, niekaip nesuprantu kas cia pas mus darosi , kuo daugiau nugvelbi tuo esi idomesnis, o uz pavogta vista tiesus kelias i Pravieniskes. Niekda nemaniau , kad sulauksiu tokios situacijos...ir uz kokia Lietuva zmones kovojo? Tikrai ne uz tokia.

ce dar tik varijotu sou pradzia

ce dar tik varijotu sou pradzia portretas
Tai dar palaukit, paksas neuzilgo islys paskui agurka

Kada

Kada portretas
iš komentarų Klaipėdos portale dings tas pusdurnis beretinis nuolat šlykščiai varantis ant rusų ir aiškiai peržengiantis visas sveiko proto ribas?O gal čia vienas iš skelbiamo informacinio karo kareivių, kurie specialiai tam dirba, kad iškreipti tikrąją informaciją?

Gėda

Gėda portretas
Gėda Lietuvai

Anonimas

Anonimas portretas
SAUNUOLIS TIK NEPRASIDEK SU ZEIMYTE MAKARAITYTE JANCIUMI TAPINU GALVOK KA SNEKI NES TAVE PROVOKUOJA IR SAIPOSI

Vėl pradėjo žvengti kremliaus Trojos arkliukas

Vėl pradėjo žvengti kremliaus Trojos arkliukas portretas
Ruskyno parankiniai vėl buriasi... Dink, Uspaskichai iš akių, prisivogei ir vėl naglu snukiu maustysi visus. Jau taip nusibodo tokio plauko tipeliai.

Man geda uz visus .

Man geda uz visus . portretas
Stai pasirodo kokie ,,lietuviai,,Lietuvoj ir to draugijoj.Geda lietuvi,geda .Nes reiketu visiem jum pas Putina.Vieno jo neprisieme.Arba paprase toliau griauti ,sukciauti.Metu metais atsieit teisininkai dirbo ir kiek uzdirbo,o nenudirbo.

Joo

Joo portretas
O tu kurva, ką ir vėl?

Rodosi

Rodosi portretas
Na Kedainiuose prasidės tarakonų mūšiai.

Anonimas

Anonimas portretas
Vėl steigiasi dvi oportunistinės partijos - kirkilininkai ir uspaskininkai. Lietuvos padangėje gražus politinis vaizdelis

Kajuk?

Kajuk? portretas
Tai ka, "partija" uzsidaro?

tegul

tegul portretas
pasiema visus /globejus/ ir varo i Tibeta meditacujai ir uztenka europines babkes mejzt o visus vadinti tupais nes pats naglas runkelis santechnikas po paulausko sparneliu veze metala ir tapo kommiljonieriumi.......

Anonimas

Anonimas portretas
Tai Putinas jamprieglobscio nesuteike? Reikia vel arciau lovio.Nejaugi mes tokie visi lodariai,kad aprupiname perbegelius viskuom visu saskaita.

t

t portretas
Asilo kanopas jam į rankas ir pirmyn...

o vargeli

o vargeli portretas
tegu po pirma pasako ka jis padare su zmonemis kurie gyveno netoli prie siuksliu kalno ,,,,uz pinigus apgavo zmones dejo parasa ,,,,sneka apie angelius o daro velniava slykstus senis,,,,

KUR JIS RANDA BUDULIŲ?

KUR JIS RANDA BUDULIŲ? portretas
Nebent po puslitrį kokiems bomžams atseikėja. Nesuvokiu, koks IQ turi būti pas žmogų. Na, dar nebent pagal komandą iz-za bugra.

Monika

Monika portretas
Netikiu, kad numirėlį galima būtų prikelti. Vėl ieškos durnių, kurie patikėtu juo. Kalėjime jo vieta. Manau bandys į ES parlamentą patekti.

NA NA

NA NA  portretas
Uspaskichas grįžo , vėl tarp Lietuvių kišti savo kiršinimo pleištą ,______padės landsberginių gaujai suskaldyti Lietuvius , taip lengviau yra valdyti ir reguliuoti rinkėju balsus ,kad per rinkimus būtu galima sukčiauti ir rėkauti ,,,,,,,sėkmės atidirbti Uspaskichui ,už nepasodinimą ,,,,,,

Galerijos

Daugiau straipsnių