Darbo partija aptars pasirengimą suvažiavimui

  • Teksto dydis:

Valdančioji Darbo partija sekmadienį Kėdainiuose renkasi į tarybos posėdį, kuriame aptars pasirengimą artėjančiam rinkiminiam suvažiavimui, planuojamam gegužės 30 dieną.

„Darbiečiai“ tarybos posėdyje tvirtins būsimo suvažiavimo datą ir darbotvarkę, kandidatą į Seimą Varėnos-Eišiškių vienmandatėje apygardoje ir kandidatus pakartotiniuose savivaldos rinkimuose, BNS sakė vienas partijos vadovų Valentinas Bukauskas.

V.Bukausko teigimu, sekmadienio taryboje kandidatai į partijos pirmininkus neturėtų būti įvardyti, nes skyriai juos gali siūlyti iki gegužės 18 dienos.

Pasak politiko, tarybos posėdyje išvadas pristatys darbo grupė, suburta partijos deleguotų pareigūnų veiklai įvertinti.

Prisiimdama atsakomybę už savivaldybių tarybų rinkimų rezultatus kovą iš partijos pirmininkės pareigų atsistatydino Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė. Tuomet laikinai - iki pirmininko rinkimų - prie partijos vairo grįžo jos įkūrėjas europarlamentaras Viktoras Uspaskichas.

V.Uspaskichas yra sakęs, kad turi priekaištų visiems Darbo partijos ministrams, išskyrus žemės ūkio ministrę Virginiją Baltraitienę.

Darbo partija be V.Baltraitienės yra delegavusi energetikos ministrą Roką Masiulį, kultūros ministrą Šarūną Birutį, švietimo ir mokslo ministrą Dainių Pavalkį bei socialinės apsaugos ir darbo ministrę Algimantą Pabedinskienę.

Sekmadienį Kėdainiuose į tarybos posėdį taip pat renkasibuvusio Vilniaus mero Artūro Zuoko vadovaujama Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai). Jie posėdyje planuoja aptarti savivaldybių tarybų rinkimų rezultatus. Partijos atstovas Saulius Grinkevičius buvo išrinktas Kėdainių meru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fgjfhhh

fgjfhhh portretas
Kaip ten teisminiai reikaliukai? Ziuriu visi laisveje...

stai

stai portretas
cia tai bus darbo komentatoriams - cia ne kokie TS-LKD partijos rinkimai, debatai forumai, svarstymai bus aptarinejami diena-nakti.:)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių