„Darbiečiai“ ir socialdarbiečiai rengia suvažiavimus – pradės ruoštis rinkimams

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kėdainiuose Darbo partija rengia suvažiavimą, o valdančioji Lietuvos socialdemokratų darbo partija (LSDDP) – tarybos posėdį Vilniuje. Jie abu skirti artėjantiems savivaldos ir Europos Parlamento rinkimams pasirengti.

Per suvažiavimą prisistatys visi „darbiečių“ kandidatai į merus. Partija kelia 40 merų, BNS pranešė Infocentro vadovė Ingrida Karpuškaitė.

Taip pat planuojama tvirtinti abėcėlinį kandidatų į Europos Parlamentą sąrašą. Jame yra ir partijos lyderio, dabartinio europarlamentaro Viktoro Uspaskicho pavardė.

„Darbiečių“ lyderis šeštadienį taip pat apžvelgs politinę situaciją šalyje.

Darbo partija nėra parlamentinė politinė jėga. Į šios kadencijos Seimą du jos nariai buvo išrinkti vienmandatėse apygardose. Dabar vienas iš jų – Petras Čimbaras – perėjo į Lietuvos socialdemokratų darbo partiją.

Socialdarbiečiai Vilniuje tvirtins savo kandidatus į Europarlamentą. Pasak partijos atstovės Evelinos Butkutės-Lazdauskienės, LSDDP šiuose rinkimuose ketina dalyvauti atskiru sąrašu.

Šiemet vyksiantys rinkimai LSDDP bus pirmieji. Partija įsikūrė pernai, daliai politikų pasitraukus iš Socialdemokratų partijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYВĘ - КГБ MAGNOLIJA, Į KALĖJIMĄ!

...

... portretas
Te geriau jie Lukiškėms ruošias.

Tomas

Tomas portretas
Be reikalo leidžia laiką ir pinigus. Kaip sakoma-tuscias ramsas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių