Darbą pradeda ketvirtasis ūkio viceministras E. Čivilis

  • Teksto dydis:

Pirmadienį dirbti pradeda ketvirtasis ūkio viceministras Elijus Čivilis. Jis bus atsakingas už valstybės informacinių išteklių infrastruktūros konsolidavimą ir valdymo optimizavimą.

„Praėjusių metų pabaigoje Ūkio ministerijai pavesta užduotis iki 2019 metų perimti valstybės IT ūkio ir informacinės plėtros politikos formavimą, tad naujam viceministrui patikėta gana sudėtinga užduotis. Dėl to E. Čivilio darbo tarptautinėse korporacijose patirtis ir sukauptas žinių bagažas leis žengti tvirtus žingsnius valdymo išteklių ir šalies skaitmeninės ekonomikos politikos srityje“, – pranešime spaudai sakė ūkio ministras Virginijus Sinkevičius.

36-erių E. Čivilis pastaruoju metu dirbo „IBM Lietuvos“ atstovu viešajam ir finansų sektoriui. Įvairias vadovaujamas pareigas IBM padaliniuose Lietuvoje, Danijoje ir Airijoje jis ėjo 10 metų.

Jis taip pat yra vadovavęs bendrovei „Alna Software“, dirbo bendrovės „Siemens“ technologijų konsultantu Lietuvoje.

Ūkio ministro komandoje dirba dar trys viceministrai: Gintaras Vilda, kuruojantis inovacijų, pramonės ir prekybos politikos sritis, Marius Skuodis, kuruojantis investicinės aplinkos gerinimo, eksporto skatinimo klausimus, ir Gediminas Miškinis, atsakingas už Europos Sąjungos investicijas ir Ūkio ministerijos veiklos efektyvinimą, vidaus procesų optimizavimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių