Dar vienas projektas: „w“ leistų užsieniečių sutuoktiniams, bet ne Lietuvos lenkams

Grįžti į straipsnį

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, prisiminkim: Konstitucija - pagrindinis Šalies dokumentas, o Pasas - pagrindinis Piliečio dokumentas. Ir dar: "Konstitucija yra vientisas ir tiesiogiai taikomas aktas" (K.6str.1d.) bei "Valstybinė kalba – lietuvių kalba" (K.14str.) - AIŠKU kad tie pagrindiniai dokumentai NEGALI vienas kitam prieštaraut; Lietuvių kalbos abėcėlėje baigtinis rašmenų skaičius, tad ir Šalies Piliečio Pase NEGALI BŪT svetimos kalbos 'hieroglifų'. Ir dar: "Įstatymui, teismui ir kitoms valstybės institucijoms ar pareigūnams visi asmenys lygūs" (K.29str.1d.) - JEI asmenys lygūs, tai NIEKAM negalima teigt kažkokių privilegijų: "Žmogaus teisių negalima varžyti ir teikti jam privilegijų dėl jo lyties, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų pagrindu" (K.29str.2d.) - ANTIKONSTITUCIŠKA kažkam teikti kažkokias išlygas tautybės ar kalbos pagrindu. O tokie siūlytojai... Seimo nariai yra prisiekę Konstitucija (K.59str.2d.;4d.), jei jie jos atsisako - jiems APKALTA.

Pagaliau

Pagaliau portretas
Yra proga tapti tikrais europieciais! Nera raides, tai pridekime, galu gale. Baisi diskriminacija su tais lenkais.

taigi

taigi portretas
Prie ko čia iš viso Lietuvos lenkai? Ar jie kokie užsieniečiai, kad jiems kitokia tvarka galiotų? Aišku, jeigu yra ne vietiniai, o kokie turistai iš Varšuvos, tada kitas reikalas.

kauniete,

kauniete, portretas
nemanau,kad turètume nuolaidžiaut lenkams-ką mes dèl ju bedarytumem,jie vistiek laikys mus žemesniais,taip buvo nuo amžiu.Galu gale turi suprast,kad gyvena Lietuvoj,o jei netinka,nepripažysta mûsu įstatymu tai sienos laisvos...

Kaunas valdo

Kaunas valdo portretas
Išvis nereikia tu nesąmonių tegul lieka kaip yra

Galerijos

Daugiau straipsnių