D. Grybauskaitė: Lietuva perduos Ukrainai šovinių, siųs daugiau instruktorių

Grįžti į straipsnį

Antanas

Antanas portretas
Lietuva vėl remia teroristus? Gėda!

Anonimas

Anonimas portretas
Kodėl jūs brangi ex ekselencija nevažiuojate į Ukrainą kariauti už ją? Kam jūs bandote pakišti Lietuvos gerklę po Rusijos radikalų peilių? Kodėl jūs trokštate to karo? Eikite ir kariaukite, pati viena, bet nekiškite į šį karą LIETUVOS!

Anonimas

Anonimas portretas
Blondinėi visai stogas nuvažiavo i kadencijos pabaiga!!! Geriau pasirupintu lietuvos žmonėmis o nesikištu i svetimus reikalus!!!

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kauniete'suvalkiete,stokis piestu ir tegul stojasi pas tavo vyrą.Lietuva NATO šalis,prieš NATO dreba visų Rusjos šunėkų kinkos.Pas tave NATO neklaus ar siūsti savo karį pagelbėti ukrainiečiams.Stokis piestu ir tegul pas tavo vyrą stojasi.

jo

jo portretas
susitiko du degradai

kauniete-suvalkiete

kauniete-suvalkiete portretas
Kam visa tai? stociau piestu ,jei mano sunu siustu i Ukraina kariauti..Tai ne musu zeme, Guldyti galva ---uz savo tauta ,savo zemeje,Kur buvo Ukraina,kuomet Lietuva laisves sieke ????

...

... portretas
Juknevičienę su Šakaliene pasiųskit.

Anonimas

Anonimas portretas
Ten vieni nori bendradarbiaut su rusais o kiti ziuri i vakarus.Lygiai kaip mes.Ir ten riauses niekada nesibaigs kol Porosenka sito nesupras. O Lietuvai kistis nera ko.Darykit tvarka savo saly.Nes tiem vakarams mes nusibode.Ir vakarai pasimokine ziuri is salies.Vakarams nusibodo ubagu salys ir dar tie pabegeliai atvyksta su savo problemom.

saulius

saulius portretas
Ir kas mums is to kad kisames i svetimus konfliktus?brangios dujos ir pigus valkatos is ukrainos darbo birzos

M

M portretas
O ka jai prarast mes tai vaikus turim seimas ,o ji i lėktuvą ir ne kvapo sakys tenai kovojau uz laisve uz jūrų marių

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Geras Lietuvos NATO narės pavyzdys kitoms NATO turtingesnėms šalims.

ano

ano portretas
reikejo padovanot gaubicas kremliaus sturmui.

Anonimas

Anonimas portretas
Kokią teisę ji turi MŪSŲ ŽMONIŲ pinigus (sumokėtus mokesčius) švaistyti Tai yra mūsų žmonių apvogimas, kaip 1990 metais elgėsi banditėlių grupuotės, taip dabar elgiasi valdžia(viskas pagal įstatymą,tai ne jūsų reikalas, mes valdžioje mums geriau matyti, o jūs juodkupriai tik pildykit biudžetą, o mes žinom kur padėti). Kiek kentėsim Lietuviai, Lietuviško kraujo?

ludman

ludman portretas
juk ukrai ldk lietuvos didziosios kunigaikstystes zemes,juk reikia savuosius paremt...tai ir nuvare i ten...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Linkiu,kad kiekvienas ukrainiečio kario iššautas lietuviškas šovinys pasiektų tikslą.

ot

ot portretas
turim gera prezidentė ji pasiryžus iš musu paskutinį duonos kąsni atimt ir chokolams atiduot , gerai kad tos nevisprotės kadencija baigėsi o tai iš vis badu numirtume

USA

USA portretas
D.Debilee!!!!!!

o dirbanciam lietuviui

o dirbanciam lietuviui portretas
nauji mokesciai... o serganciam lietuviukui - eilinis paramos koncertas...

Anonimas

Anonimas portretas
Pati Grybauskaite prasosi karo.Rusai puola.Vardan to kad Ukraina sutartu su Rusija ji sakojasi.Cia turi but draugyste o ne karu grasint.Su rusais sutark bus geriau negu su vakarais.

Anonimas

Anonimas portretas
Uz tai Porosenko ir Grybauskaite BUS PAKARTI. Jie ZUDIKAI. Ukrainos ir Lietuvos dienos suskaitytos. Amerika nei NATO del jusu neis kariauti su Rusija.

haholai

haholai portretas
vieni is nagliausiu zemes gyventoju,o tai niekam gero nezada,bet ,kai kas tiki ju 'nuosirdiskumu', ten vyksta salies prixvatas ,palikit juos ramybeje ant kokiu 15-20metu ,o tada bus matyt,daba neverta prasidet,lauk bedu.

užuot

užuot portretas
duoti mums pasitreniruoti šaudymo įgūdžiams tobulinti, tiems parduoti.

Vatnykas Lt.

Vatnykas Lt. portretas
nesupras prezidentes vizito i Ukraina reiksmes, nes pripumpuotas dezinformacijos apie sunkia draugiskos mums salies padeti . Ukrainieciai dirba ir dirbs Lietuvoje, nes - tinginiai penktoji kolona Lt. tik pasalpu laukia ir nekuria nei sau nei Lietuvai geroves.

aha

aha portretas
dar ne visi debilai emigravo

Ventonijus

Ventonijus portretas
Kažkaip kvepia negražiai - palaikyti savos tautos budelį, perversmininką, provokatorių ir šiaip pasaulinį šmeižiką...

Žmogus

Žmogus  portretas
Galėtų ir negryzti

magnolija prasys Porosenkos ,kad isskirtu dar

magnolija  prasys  Porosenkos  ,kad  isskirtu  dar portretas
50 tukstanciu xoxolu banderu smogiku , [jau lietuvoj yvezta 35 tukstanciai] kad galetu pavasary per rinkimus nuverst Skvernelio valstieciu ir zaliuju partija ir pasodint y prezidento sosta konservatlyberastine gnyda , o visa konservatkgbesniku HUNTA susodint y valdzia visuose postuose , xoxolu smogikams bus suteikta pilietybe ,kurie su smetoniniais variugom polit kaliniais tremtiniais prabalsuos uz konservatkgbesnykus.......

mokejimas

mokejimas portretas
lakunes savo drauges gelele tikriausiai neprisimins o juk ji badauja ir gali uz tevyne kalejime numirti bet tai juk ne zmogaus teisiu pazeidimas o rustus vagies kirtis

pritariu 1

pritariu 1 portretas
i Lenkija ne, i Estija ne, i Latvija ne. Tikras Lietuvos Prezidentas 'pescias'pas kaimynus nueitu ,bet tik Tikras savo Tevynes pilietis ,o ne kgbistas ,Magnolija'.

Artūras

Artūras portretas
Įdomu kiek dabar pinigų prižadės ukram...

JI JAU KAI KĄ "PALAIKĖ"...

JI JAU KAI KĄ "PALAIKĖ"... portretas
Palaikė Saakašvilį, Timošenko, Savčenko...Šiandien atėjo Porošenkos eilė...Šiaip - jų abiejų likimas vienas - EMIGRACIJA IŠ SAVO ŠALIES. Arba - ilgi metai belangės...

Galerijos

Daugiau straipsnių