D. Grybauskaitė: rinkimų rezultatas Baltarusijoje buvo nuspėjamas

  • Teksto dydis:

Rinkimų rezultatas Baltarusijoje buvo nuspėjamas, po kaimyninės šalies prezidento Aleksandro Lukašenos perrinkimo penktai kadencijai sako Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Rinkimų rezultatas Baltarusijoje buvo nuspėjamas. Lietuva su kitomis ES šalimis dėl ilgalaikių santykių su Baltarusija apsispręs remdamasi galutine ESBO rinkimų stebėtojų ataskaita“, - sakoma Prezidentūros spaudos tarnybos BNS perduotame šalies vadovės komentare.

Baltarusijoje per sekmadienį vykusius prezidento rinkimus šalies autoritarinis lyderis A.Lukašenka nesunkiai dar vienai penkerių metų kadencijai pratęsė savo jau 21 metus trunkantį valdymą, surinkęs apie 83 proc. rinkėjų balsų.

Rinkimuose 61 metų A.Lukašenka, ilgiausiai Europoje savo pareigas einantis valstybės vadovas, kuris neretai yra pavadinamas paskutiniu Europos diktatoriumi, varžėsi su trimis mažais žinomais kandidatais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daug panašumų

Daug panašumų portretas
O jos pačios rinkimai? Lygiai taip pat nuspėjamas rezultatas, pašalinus realius konkurentus ir pastačius kelis butaforinius. Tik konkurentų šalinimo metodai įmantresni, bet būtent dėl to batiuška daugiau pagarbos vertas, nes tiesiai šviesiai viską sako ir daro, o ne už kulisių.

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
ogi žiūriu mūsų nuomonės pradeda sutapti. Kai pripažinsit gerb.prezidente, kad antstoliai atvirai plėšikauja, juos drg.(tovar iščius) gina teismai, būsit ne tik gražiausia prezidentė. Šiandien yra kaip yra. Pardavęs butą, grąžinau skolą fiziniam asmeniui 100 000Lt.Kuris kas mėn. neteisėtai gaudavo palūkanų 1500 Lt. Viskas juridiškai įteisinta. Antstolis nuvertino žemę ir neva už dar likusią mizerną sumą atidavė kreditorei įkeistą žemę. Banko sąskaitoje pinigų buvo, deja jiems reikėjo žemės.Kas dangsto. Antstolius Juozas Bernatonis,jį galimai prezidentė? Vsio zakonno? Nei senelių žemės nei buto. Ukr."Ni kola - ni dvora". Mano tel. 8 662 33770.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių