D. Grybauskaitė pasakė, ką mano apie P. Gražulio siūlymus dėl LRT

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė teigia, kad Seimo nario Petro Gražulio siūlymai dėl LRT vadovo skyrimo „turi antikonstitucinį atspalvį“.

„Mes matome šios daugumos laikotarpyje, per pusmetį, gal kokį trečią-ketvirtą bandymus apriboti žodžio laisvę. Aišku, kad šie bandymai visi turi antikonstitucinį atspalvį. Konkrečiai paskutinis pasiūlymas prieštarauja ir daugeliui ES direktyvų, taigi, manau, kad tokių įstatymų negali būti Lietuvoje, ES šalyje“, – žurnalistams antradienį sakė prezidentė.

„Tvarkos ir teisingumo“ atstovo P.Gražulio teikiamose Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos įstatymo pataisose siūloma, kad nacionalinis transliuotojas neturėtų teisės sudaryti komercinių sutarčių su prodiuserinėmis ir panašią veiklą vykdančiomis kompanijomis, o LRT Tarybos sudarymą patikėti Seimo Kultūros komitetui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matosi

matosi portretas
karbauskis su gentvilu nepatinka visuomenes nuomone ir nori ivesti cnzura ir savo diktatura kur ir toliau patys darys ka nori tai jau atviras komunistinis genocidas ir musu vyr. /globejai/ tai laimina tai aisku 1 /kazkas/ is auksciau ipareigoja siems /istaymams/ nuo kuriu baigiasi ir /demokratija/...

NO PROBLEM

NO PROBLEM  portretas
PAVASARIS KAS PASAKE MIAU......GRAZULIS KATULIS....TAIP IR ALGOS SULAUKSIU GREICIAU...

Jotautas

Jotautas portretas
Apie Gražiulį tik gerai arba nieko. Jį negalima kritikuoti per LRT, nes kritikuojant bus varžoma žodžio laisvė. Ypač negalima kritikuoti, kalbant apie virtinius ir p. Milį. Į kritiką neįeina džinsai su raudona spraga užpakalyje. Čia jau ryški Gražiulio kritika. Negalima jo kritikuoti, kad perbėgo iš konservatorių partijos į tokią partiją, kuri jį pasiunčia į seimą, jeigu individualiai nebeišrenka.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių