Lietuvos, Lenkijos ir Ukrainos prezidentai deklaravo siekį gintis nuo Rusijos

Grįžti į straipsnį

Apokas jonas

Apokas jonas portretas
Viespatie apgink mus nuo Grybauskaites,o nuo rusu mes patys apsiginsime.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Juokdariai pasaulyje yra tik du. Tai nupušę diktatoriai batia ir putė.

taigi

taigi portretas
Trys Europos juokdariai :)

TRYS PASINEŠĘ NAPOLEONAI...

TRYS PASINEŠĘ NAPOLEONAI... portretas
Eilinį kartą kiemsargiukai pajuokino Pasaulį. Ką jie tuo nori parodyti?...Panašu, kad čia jau turėtų savo žodį tarti rimti psichiatrai...

ruskej

ruskej portretas
Jutubėje jau suka rolikus, kad Lietuvos ir Ukrainos karo laivai puls Kerčės sąsiauri.....Visai nupušo carą bešlovindami....

Anonimas

Anonimas portretas
Amerikos okupantu parsiukai isteriskai KRIUKSI.. Unija su Lenkija buvo LDK kaip valstybes laidotuves. Nuo tada Lietuva SULENKEJO ir prarado bet kokia nepriklausomybe. Lenkija TYCIOJOSI is ,,Didiojo,, Vytauto isdavusio, pardavusio Tevyne uz ,,pazadeta,, tik jam vienam karaliaus karuna NESAMOS karalystes . Kurios NIEKADA NESIRUOSE duoti. Tikite tom lenkiskom pasakom, lietuviski baudziauninkai? Prakeikta Lenkija PASIKVIETE kryziuociu ordina kovoti pries lietuvius, prusus. Lietuva isdave prusus ir pasidave Lenkijos vergijai. Tokia gedinga taip vad lietuvos istorija.

Tik fanas

Tik fanas portretas
Liublino unija buvo laimingas bilietas Lietuvos valstybei ir nebloga partija Lenkijai. Abiejų Tautų Respublika per netrumpą savo gyvavimo laikotarpį pasiekė nemažai laimėjimų, gana sėkmingai gynėsi nuo agresyvių kaimynų, ir jei tos sąjungos elitas būtų buvęs kiek toliaregiškesnis, mažiau žiūrėjęs savo kiemo interesų, o galvojęs valstybiškiau - galėjome turėti visiškai kitokią praeitį ir kur kas pažangesnę jos projekciją į šiandienos aktualijas. Prie viso to belieka tik pritarti prof. Bumblausko minčiai, kiek praplečiant tai, kad užsisėdėjimas pagonybėje ir atkaklus priešinimasis krikščionybei - "žydų pasakėlėms", užprogramavo Lietuvos atsilikimą nuo vakarų civilizacijos bent 400 metų. Lenkija visą tą metą, sunkiau ar lengviau, tačiau jau žygiavo pirmyn, o mes tiktai vijomės. Taigi, unija buvo raktas į sėkmę, deja, trumpai teisingai naudotas.

Rita

Rita portretas
Apgailėtini profanų komentarai.

Nu jo

Nu jo portretas
Ka ji ten mines? Nepriklausomybes praradima? Tai kur cia svente? Liublino unija nebuvo ir nera geris. Gal ja kas istorijos pamokytu, ar taip svarbu sulisti lenkui i isange?

Liūdnai gyvenome

Liūdnai gyvenome portretas
Poilsiauja !!! Kadencija baigęsi reikia pasinaudoti proga!!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių