D. Grybauskaitė: dėl situacijos Rytų Ukrainoje sankcijos Rusijai turi plėstis

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
visa bėda,kad kgb valkatos jau nenori nieks klausyt,geriau tegu papasakoja,kaip jos tėvas stribas žmones vežė sibiran

Kęstas

Kęstas portretas
Taivanas bando keliuose autonominį (be vairuotojo) autobusą. Autobusą vairuoja dirbtinis intelektas. Taivanas po šių bandymų tikisi gaminti ir eksportuoti tokius autobusus, kuriems nereikia vairuotojų, po visą pasaulį. Vairuotojai yra viena iš pagrindinių profesijų tarp mūsų, likusių čia, Lietuvoje. Ką daro Lietuvos valdžia? Ką ji mums ruošia, žada, planuoja? Aš suprantu, susidorojome su Rusijos ir Baltarusijos karinėmis pratybomis Zapad. Greitai susidorosime su Astravu. Kaip? Ogi taip, kaip susidorojome su Zapad - visa energija nueina švilpukui ir garsiam riksmui*, o daugiau nėra nieko realaus. O vairuotojai? Ką vairuotojai, juk Lietuvoje - kiekvienas sau. Mes pabaidome bobas rusais. Bobos mus išrenka valdžion. Imam kyšius ir gerai gyvenam, juokiamės iš tų kvailų bobų ir tų kvailų vairuotojų. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

VitVla

VitVla portretas
Gėda mūsų Prezidentei ir valdžiai kurie skleidžia akivaizdų melą apie Rytų Ukraina.Ar galima remti fašistinį Kijevo režimą,kuris sukėlė savo šalyje pilietinį karą ir suversti visą kaltę Rusijai? Gėda Lietuvai už tokią Prezidentės pozicija kuri palaiko fašistinį Kijevo režimą.

Tai ne komentarai...

Tai ne komentarai... portretas
Tai pamazgos,pilamos sušiktų mažaraščių trisdešimtrublinių trolių.

Jogaila Išganytojas

Jogaila Išganytojas portretas
Ukraina neegzistuoja. Čia yra "Mažoji Rusija". Smert kurwi Ukraini, šlove Motinai Rusijai!

Anonimas

Anonimas portretas
kaip toj pasakoj ;- Dalyte ,Dalyte atsisuk y lietuva priekiu ,o subine y xoxliandija , o ne atvirksciai....manau si ponia susilauks Sukasvilio likimo ....

jonas

jonas portretas
..Dalyte!!nemosuok rankomis i gelbek Lietuva!!!pradziai pakeisk Skverneli ir igyvendink reformas!!!Dalyte kur tu???

Gluše

Gluše portretas
susiskaičiouk kiek nuostolio tos sankciejos atnešė musu šalelei.Tavo pensininka badauja vaikai kruopas ed visa šalis baigia išsilakstytie o tu nebgali nikap rusyno iš akiu paleist?

ir kokia

ir kokia portretas
is to nauda lietuvai???

Galerijos

Daugiau straipsnių