D. Grybauskaitė: amerikiečių kariai į Lietuvą atvyks jau šią savaitę

  • Teksto dydis:

„Artimiausiomis dienomis papildomas būrys Jungtinių Valstijų sausumos pajėgų bus Lietuvoje, tai bus jau greičiausiai šią savaitę“, - žurnalistams Vilniuje sakė prezidentė.

Jungtinių Valstijų sausumos pajėgų kariai pratyboms į Lietuvą atvyks šią savaitę, trečiadienį pranešė prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Artimiausiomis dienomis papildomas būrys Jungtinių Valstijų sausumos pajėgų bus Lietuvoje, tai bus jau greičiausiai šią savaitę“, - žurnalistams Vilniuje sakė prezidentė.

Pasak jos, JAV ir Lietuvos kariai dalyvaus bendrose pratybose „kaip ginti Lietuvos teritoriją, jei iškiltų reali grėsmė“.

D.Grybauskaitė pasveikino JAV pajėgų atsiuntimą, sakydama, kad „sąjungininkai reagavo labai sparčiai“ ir „įvertino realias grėsmes“.

Jungtinės Valstijos antradienį pranešė, kad į Lenkiją ir Baltijos šalis pratyboms atvyks apie 600 karių. Taip siekiama pademonstruoti solidarumą su NATO sąjungininkais, kurie nuogąstauja dėl Rusijos grėsmės po Maskvos agresijos Ukrainoje.

NATO sustiprino Baltijos šalių oro policijos misiją ir atsiuntė papildomų laivų į Baltijos jūrą. Tačiau nuolat dislokuoti JAV karinių pajėgų regione kol kas neketinama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

)

) portretas
kremliaus sudeliai, nustokite seiles leide, USA tai musu sajungininkai, o jus buvote tik sudas prilipes prie Lietuvos bato.

CHA

CHA portretas
kad prostitutem darbo padauges, tai faktas :)

Tiems komentatoriams ir Copy D

Tiems komentatoriams ir Copy D portretas
nereikia būti mediku, kad suprastum,kad komentuoja vieni idiotai arba kremliaus samdiniai, pvz., copy D jau ne pirmą kartą išreiškia savo meilę ir pasitikėjimą ruskių putkinu, o jei nematai realios grėsmės, negali įvertinti situacijos, vadinasi, sergi sunkia šizofrenijos forma. O dar kitas kliedintis apie kažkokius okupantus, kurių Lietuvoje yra tik ruskiai, likę po II pasaulinio karo. Tai įdomu, apie kokius okupantus svaigsta tas irgi kremlinis komentatorius? Apie kokią savigarbą gali tas komentatorius šnekėti, jei pats jos neturi?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių