D. Grybauskaitė abejotinu vadina D. Trumpo imigracijos draudimą

  • Teksto dydis:

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė abejotina priemone vadina Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) draudimą atvykti į šalį kai kurių musulmoniškų šalių piliečiams.

Šalies vadovė žurnalistams antradienį Rukloje sakė, kad siekis užtikrinti piliečių saugumą yra suprantamas, bet „priemonės, kaip tai buvo padaryta, turbūt yra abejotinos“.

D.Grybauskaitė atsisakė pateikti platesnius komentarus, motyvuodama tuo, jog šis sprendimas dabar svarstomas JAV teismuose.

D.Trumpas sausio mėnesį paskelbė draudimą atvykti į šalį Irano, Irako, Libijos, Somalio, Sudano, Sirijos ir Jemeno piliečiams. Dalį šio sprendimo laikinai suspendavo JAV teismas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ką grybauskaitė galvoja,ką ji loja,ar dar ką nors daro,tai nusišvilpt,nes ji nelygityvi prezidentė,o amerikoniškų xaxerių darbas ir nkvd išpera ir pati nkvd darbuotoja

idomu

idomu portretas
Trampas teisus---saugokis _---ir Dievas saugos.ka gero dvasiskai gali inesti I krikscioniskas valstybes??atskubantys skarmaliai viduramziu lygio mentalitetu???

EILINIS GRYBAUSKAITĖS MARAZMAS

EILINIS GRYBAUSKAITĖS MARAZMAS  portretas
Ko tolyn - tuo durnyn. Įsivaizduoja, kad jos nuomonė kam nors įdomi. Savo darže nesusitvarko, o kišasi į suaugusių žmonių reikalus....Susireikšminus asaba....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių