Buvęs Širvintų meras tiesia Rusijai kelius į Lietuvą?

Grįžti į straipsnį

stebetojas

stebetojas portretas
KUR,blet,gresme?Kokie keliai-kaimynai esam,keliai senai nutieds=ti,tik beretiniai trydalai myza i rinke,grazus reportazas-ka kas pasakys blogai?Konkreciai,prasau,o paskui-sulyginkit savo triedalus su rusu reportazu,,runkeliai!

treilili

treilili portretas
siaubingas filmas, didele geda

...

... portretas
Tai Širvintos tikisi rusų poligono pas save? Nes poLytikai vis skalambija kad karinės bazės gerai, kad jos aplinkiniams gyventojams daug darbo vietų sukuria...

Andrius

Andrius portretas
Labai gražiai parodyta Lietuva. Būtent tokių filmų reikia daugiau. Geriau tegul Rusijoje žiuri tokius filmus, nei propoganda kur lietuviai parodomi kaip priešai.

moskau

moskau portretas
Jeigu taip būtų padariusi dabartine merė, kaip saiktų buvę merai, TV kviestu, svarstymai butu, o dabar kai patys taip netinkamai pasielge, tai viskas lyg ir gerai. Kazkokie dvigubi stabdartai .

.....

..... portretas
gražus filmas apie lietuvą. tikrai, daug geriau tokie draugiški santykiai, negu priešiška propaganda, o į krymo -ukrainos -rusijos reikalus lietuva perdaug kišasi,- ir nenaudinga mums, ir pasaulyje garsėjam kaip priešiškiausiai prieš rusiją nusiteikusi šalis.

Fui smirda

Fui smirda portretas
Įdomu, ką sako V.Jasiukevičiaus šeima, ar jis turi vaikų, gėda turėtų būti visai jo šeimai ir giminei, kad taip reiškiasi tokiais neramiais laikais. Tur būt prasidėjus karui, būtų kolaborantas Nr. 1

T.

T. portretas
Šiaip Lietuva gražiai pristatyta,gali sukelti rusų pavydą ir paskatinti rusus mąstyti ne apie agresiją,o apie pertvarkas savo šalyje.Bet eiliniams rusams reikia aiškinti mūsų poziciją,kad mes smerkiame agresyvius Rusijos valdžios veiksmus prieš kaimynines šalis.

kultura

kultura portretas
tai dar truksta draugu pasikviesti is KRIMO geras filmukas gautusi

Draugyste

Draugyste portretas
Sovietiniai rusai, savo ir kitu rankomis iszude ir nukankino, susalde ir badu marino...ir visi filmukai buvo "grazus", ypac apie "draugyste", nu dar apie kara...su Stirlicu. Kokia cia Asanaviciute, ar Titas Masiulis is Kauno, kokie cia Medininkai ar Rainiu miskelis - svarbu, kad KrymNas. Turistai yra gerai, bet atsarga gedos nedaro - Maskva netiki asaromis. Musu asaromis

gi

gi portretas
Blogai, kad draugauja, reikia būtinai kiršintis ir rietis? Gražus filmukas.

Raima

Raima portretas
Komunistas lieka komunistu (nauja panelė-socdemas- sena suknelė-komunistas)

Romas

Romas portretas
Na, tikrai labai geras filmukas.Nei vieno neigiamo žodžio.

Anonimas

Anonimas portretas
negalima taip savivaliauti, viska gerai, nereikia pyktis, bet bent Lietuvos pozicijos reikia laikytis, oficialiai prieme delegacija, tai privalejo suderinti, juk priee ne pas save i namus svecius,

gailestis

gailestis portretas
gaila kad kelio ir tilto iki baltuju rumu nenutiesi o tai butu tiesioginis kelias i ju sedyne

osama bin kaunietis

osama bin kaunietis portretas
o ka ,atejo girtas rusas i kaima ir visiems pradejo apatine lupa drebet?

Saulius

Saulius portretas
Puse Lietuvos Kgbistai ka rodo komentarai.

JANKIAI MESLAS

JANKIAI MESLAS portretas
Salin lietuviska fasizma,tegyvuoja Rusija.

zz

zz portretas
Rusija visalaik bus musu kaimynai,,o nuo pasaulio teroristu nr 1 JAV kuo toliau..Patys matome i ka paverte Lietuva JAV kolaborantai dirbantys ne Lietuvos zmoniu interesams,bet JAV ir ES interesams Lietuvoje.

Ojojoj

Ojojoj portretas
Ir gerai padarė. Baikit vieną kartą gąsdinti rusų baubu. Ir taip jau juokinam pasaulį. Dažnai vienas lietuvis dešimties rusų nevertas.

Kaunas valdo

Kaunas valdo portretas
O kas čia tokio? As nesuprantu na ir kas kad Rusai atvažiavo musu krašto apžiūrėti jug nuo to ir mum gieriau (pinigai kalba labiau patobuliname ir pn) kol karo nera reikia su visais gerai sutartį o kai karas bus gal tas Rusas tau išgelbės gyvybe ne paklausęs savo karo vado (kartais draugai ir Rusijoje praverčia ;) )

gitana

gitana portretas
turetu reaguoti saugumas, nu cirkas

giedrius

giedrius portretas
kaip taip savivaliaut? ka sako seimas?

regimantas

regimantas portretas
as nesuprantu, o kodel nereaguoja auksciausia valdzia, prezidentura, seimas, vyriausybe??? galu gale saugumas? kaip taip savivaliauja bet kas???

alus.baletas

alus.baletas portretas
pasibaisejau :(

tadatada

tadatada portretas
Sveiku protu nesuvokiamas elgesys.

gitas

gitas portretas
ir cia taip vyksta? o ka, nereikia aukstesnes valdzios leidimo? saugumo, uzsienio ministerijos? galima tiesiog bet ka pasikvviesti ir pristatinet Lietuva?

rimas

rimas portretas
nu normaliai varo..... kai vaikai apsistumdo Sirvintose, tai visas televizijas kviecia, seimas visas pastrojintas, o kai tokie dalykai vyksta, visiems dzin, tai kur tas seimas ir saugumas?

total

total portretas
Kai jauciame gresme, toks elgesys nepateisinamas.

diana

diana portretas
truksta zodziu, kad gali taip vykti......

vladas

vladas portretas
kažkas baisaus, kur žiūri Seimas???? kur Seimo konservatoriai aktyvistai - Majauskas, Kasčiūnas??? juk taip elgiasi buvęs kolega konservatorius..... o kur mūsų Lietuvos saugumas???

?

? portretas
Kur žiūri Valstybės saugumo departamentas?

as

as portretas
Toks filmas tiesiog sokiravo. Kaip sitaip galima? Siaubas.

Puikus

Puikus portretas
Filmukas. Apie Lietuvą tik geri žodžiai ir fantastiški vaizdai. Ar mūsų salies zurnalistai sugebėtų pristatyti šalį? Kur čia kriminalas .

Galerijos

Daugiau straipsnių