Premjeras lankosi SGD terminale Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Premjeras Algirdas Butkevičius trečiadienį lankysis Klaipėdoje, kur apžiūrės suskystintų gamtinių dujų (SGD) terminalo statybą ir aptars projekto eigą.

„Dar kartą įsitikinsiu, kaip vyksta darbai šiuo metu baigiamame projekto įgyvendinime. Aš puikiai suprantu, kad darbai praktiškai visi persikėlė į taip vadinamą statybos aikštelę ant platformos, dirba keturios statybinės organizacijos toje aikštelėje, kuri atitolinta nuo kranto. Manau, kad viskas vyksta pagal planą, nes svarbu mums ne tik laiku terminalą baigti, bet ir dujų jungtį (Klaipėda-Kuršėnai -BNS)“, - antradienį LRT radijui sakė A.Butkevičius.

Klaipėdoje vyks SGD terminalo projekto įgyvendinimo komisijos posėdis, kuriame taip pat dalyvaus energetikos ministras Rokas Masiulis, susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius, kiti pareigūnai.

SGD terminalo projektą įgyvendina bendrovė „Klaipėdos nafta“, kuriai iki praėjusios savaitės vadovavo R.Masiulis. Terminalas turėtų pradėti veikti gruodžio 3-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu  portretas
juoka kalia jau premjero elgesys .kas savaite jis vaziuoja i SGDT ,net generalini Masiuli ministru padare ,ar jie cia su Grybauskaite savo UAB pasidare ateitciai ? kazkodel apie akcijas tylima ,kas gi ju akcininkas ,ar tik ne sventa trijule liko ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių