A. Butkevičius E. Masiulio versija dėl paskolos nepatikėjo

  • Teksto dydis:

Premjeras Algirdas Butkevičius sako, kad jo neįtikino kyšininkavimu kaltinamo buvusio liberalų vadovo Eligijaus Masiulio versija apie paskolą.

„Tikrai aš tuo nepatikėjau, nors E.Masiulis, galima sakyti, kaip jūs ir sakot, pateikė savo versiją viešojoje erdvėje. Kol kas aš, kaip ministras pirmininkas, noriu pasakyti – vyksta ikiteisminis tyrimas ir aš tikrai negaliu komentuoti jokių veiksmų ir pasakymų“, – ketvirtadienį Žinių radijui sakė A.Butkevičius.

Teisėsauga įtaria, kad E.Masiulis iš koncerno „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio už „tam tikrus šiam koncernui palankius ir finansiškai naudingus sprendimus“ savo bei kitų naudai priėmė 106 tūkst. eurų kyšį.

E.Masiulis šią savaitę pareiškė iš R.Kurlianskio ėmęs 90 tūkst. eurų paskolą, už kurią ketino pirkti nekilnojamąjį turtą Nidoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Pats premjeras nėra toks švarus, kokiu apsimeta. Premjeras Butkevičius atsisako baimės ir nori tapti pavyzdžiu visam pasauliui: Taip jis vėl stumia žmogėdriškiausią pasaulyje Darbo kodeksą. Tikrai, kartais žmonės bijo išsigalvotų dalykų. Tokia baimė tik trukdo. Bet dauguma žmonių teisingai bijo ir realių, baisių tautai, dalykų. Tauta turi savisaugos instinktą, nori išlikti sveika. Tokia baimė yra pagrįsta. Tyčiotis iš tokios baimės gali tik apgavikas, papirktas, žiūrintis tik savų siaurų interesų, žmogus - premjeras Butkevičius. Buvęs premjeras Kubilius mums jau siūlė tapti pasauliniu žmonių engimo pavyzdžiu. Dabar Kubilius yra politikos savartyne. Daugiau apie tai, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Kl.

Kl. portretas
Klausimas kodėl Gentvilas taip džiaugsmingai patikėjo ir į eterį išėjo.

KKK

KKK portretas
Niekas apart Gentvilo ir nepatikėjo,jei ką?!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių