Britanijos ambasadorė: staigių pokyčių lietuviams Britanijoje nebus

  • Teksto dydis:

Jungtinei Karalystei nusprendus pasitraukti iš Europos Sąjungos, šalies ambasadorė Lietuvoje teigia, kad staigių pokyčių lietuviams Britanijoje nebus. Pasak Claire Lawrence (Kler Lorens), Jungtinės Karalystės premjeras Davidas Cameronas (Deividas Kameronas) penktadienį aiškiai pareiškė, kad imigrantams sąlygos artimiausiu metu nesikeis.

„Pirmiausia, ministras pirmininkas šįryt labai aiškiai pasakė, kad norėtų nuraminti Jungtinėje Karalystėje gyvenančius Europos Sąjungos piliečius, kad nebus jokių skubių pasikeitimų jų padėtyje, tad visiems lietuviams, gyvenantiems JK, nebus jokių staigių pokyčių“, - BNS sakė C.Lawrence.

Ji tikino, kad Lietuva ir Jungtinė Karalystė ir toliau išliks partnerėmis.

Ketvirtadienė beveik 52 proc. balsavusių Jungtinės Karalystės gyventojų referendume išreiškė valią pasitraukti iš Europos Sąjungos. Šaliai oficialiai pareiškus norą išstoti iš Bendrijos, derybos dėl pasitraukimo truks dvejus metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ne staigiai, bet kai smogs - maža nepasirodys.

Paprastai

Paprastai portretas
Galimos problemos studentams dėl stipendijų ir banko paskolų. Ten niekas nedalins , kad čia lietuviai, o čia lenkai. Palies visus vienodai. Na, musulmonų tikrai niekas neįsileis.

Aksioma

Aksioma portretas
Staigių nebus, bet jų bus ir ne Lietuvos naudai. Mažiukas šalia didelio visada pralaimi.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių