B. Ropė – „valstiečių“ kandidatas į Europos Parlamentą

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis tikisi, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) remiamas kandidatas į Europos Parlamentą bus dabartinis europarlamentaras Bronis Ropė.

„Tikiuosi, kad Bronis Ropė“, - trečiadienį „Žinių radijui“ sakė Seimo vadovas.

Rinkimai į Europos Parlamentą vyks gegužės 26 dieną. Lietuvoje bus renkama 11 EP narių penkerių metų kadencijai.

Šiuo metu Lietuvai Europos Parlamente atstovauja Laima Andrikienė, Petras Auštrevičius, Zigmantas Balčytis, Vilija Blinkevičiūtė, Antanas Guoga, Valentinas Mazuronis, Rolandas Paksas, B. Ropė, Algirdas Saudargas, Valdemaras Tomaševskis ir Viktoras Uspaskichas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Manau atejo laikas mažinti ir Europos sąjungos parlamentarų skaičių is Lietuvos.Nereikia jų tiek daug,manau turėtų imtis priemonių šiuo klausimų.

augis

augis portretas
Jau tik ne sita veikeja rinkti i Europos parlamenta.Tai kaimo muziku kandidatas,kuris Briuselyje rupinasi tik kaimieciu reikalais,o ne Lietuvos.Be to siknalaizys.Sprendziasi Europos likimas,reik rinkti zmones,kurie keis Europos parlamenta,o ne tik apie kompensacijas plepes.Reik nusluoti is sio parlamento visus,kurie stengiasi sunaikinti nacionalines valstybes,propaguoja genderisma,neleidzia priimti istatymu,kad vagis ir kysininkus politikus i kalejimus sukisti.Neleidzia keisti net supuvusios teismu sistemos,kas vyksta Lenkijoje ir Vengrijoje.Jei vel isrinksime uspaskich,tomasevski,paksiuka,konservus,viskas kartosis.Sita sutve neturi patekti i Europos parlamenta,nes pardavineja Lietuva.Sitie rinkimai netgi svarbesni,negu Lietuvos prezidento.

...

... portretas
CHE: palestiniečiai SAVO žemes žydams pardavė ir... - kas čia ir mums tokių neramumų linki?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių