B. Obamą su beždžione palyginę socialdemokratai atgailauja

  • Teksto dydis:

Valdančioji Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) viešai atsiprašė dėl savo Rokiškio skyriaus „nekorektiškos meninės saviveiklos“, kai partiniame renginyje JAV prezidento Baracko Obamo galvos nuotrauka buvo priklijuota prie beždžionės kūno.

„Lietuvos socialdemokratų partijos vadovybė atsiprašo dėl nekorektiškos partijos Rokiškio skyriaus bičiulių meninės saviveiklos, kuri negali būti toleruojama. LSDP gerbia kiekvieno žmogaus teises ir orumą, todėl darys viską, kad tokių nesusipratimų būtų išvengta ateityje“, – teigiama partijos Infocentro pranešime.

LSDP vicepirmininkas Algirdas Sysas teigė, kad dėl neapgalvoto žingsnio gailisi ir Rokiškio skyriaus nariai.

„Šiuo metu partijoje aiškinamės, kokiomis aplinkybėmis buvo padarytas nekorektiškas žingsnis. Socialdemokratų partijos Rokiškio skyriaus nariai dėl jo apgailestauja, ir aš partijos vardu atsiprašau dėl tokio nepagalvoto ir nebrandaus bičiulių poelgio“, – teigė A.Sysas.

Per LSDP Rokiškio skyriaus sąskrydį keli partijos nariai parodė lėlių teatro spektaklį, kurio herojais buvo prezidentė Dalia Grybauskaitė, premjeras Algirdas Butkevičius, konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis, Seimo narys Vytautas Saulis. Tarp šių lėlių buvo ir JAV prezidentas B.Obama. Kaip matyti fotografijose, JAV prezidento galva priklijuota ne prie žmogaus kūno, o gyvūno. Galima įtarti, kad beždžionės.

Apie tai pranešus žiniasklaidai, LSDP Rokiškio skyrius taip pat pareiškė apgailestavimą dėl šio įvykio.

„Lėlių teatro sumanytojai neturėjo intencijų ką nors įžeisti, nepagalvojo, kad kai kurios lėlės gali būti įvertintos dviprasmiškai. Iš klaidų mokomės: dar šiandien žadame visi susirinkti ir aptarti tai, kas įvyko, kaip to išvengti. Priešrinkiminis laikotarpis yra labai jautrus, visuomet privalome pagalvoti apie kelis žingsnius į priekį“, – teigiama rokiškėnų pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ha

ha portretas
O man tai foto patinka, t aip pat kaip ir trumpas su putinu ir kas čia blogo,blogis tik Lietuvos valdžia

stengėsi šeškučiai

stengėsi šeškučiai portretas
, bet kai nėra proto pas senus nei pas jaunus soseldomkratus tai ir gaunasi apsijuokimas :)

Silke

Silke portretas
Grybukonservai pradejo eiline priesrinkimine akcija pries socdemus. Kada jau zmones supras, kad tai yra ta pati saika, tik kitu pavadinimu. Jie tik bando sudaryti intensivios politines veiklos iliuzija. Bet kiekvienas is ju pasiruoses parduoti vakarams tai, kas dar neparduota. Butent jie veda Lietuva ir Europa prie karo. Sitie gaidziai pirmi skris i JAV esant bet kokiam pavojui, jie jau senai turi tam ir lesu ir vietu. Butent tokiu gaidziu deka Lietuva nuolat netakdavo nepriklausomybes.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių