B. Bradauskas apsisprendė grįžti į Seimą

Socialdemokratas Bronius Bradauskas persigalvojo – apsisprendė grįžti į Seimą, kur netrukus turėtų atsilaisvinti parlamentaro kėdė, rašo portalas lrytas.lt.

Rudenį į Seimą neišrinktas pagal partijos sąrašą į jį kandidatavęs B.Bradauskas dar šios savaitės pradžioje aiškino, kad grįžti į politiką nesiveržia: esą gyvena gerai ir Seime sukeliamo streso jam visai nereikia. Buvęs parlamentaras atviravo, kad labiausiai jo grįžimui į Seimą priešinasi sutuoktinė. Bet šeštadienį B.Bradauskas portalui patvirtino, kad šią kliūtį įveikė: „Ilgai įtikinėjau žmoną, bet šį rytą ji man davė dabro (sutikimą – red.)“.

Seimo nario vieta taps laisva, jeigu dabartinis parlamento vicepirmininkas socialdemokratas Gediminas Kirkilas išvyks dirbti į Europos Parlamentą. Iš pastarojo ketina trauktis tarptautinę finansinę karjerą pradedantis socialdemokratas Zigmantas Balčytis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anima

Anima portretas
O ką daryti socdemams,kad jie geresnių ir neturi?Jie pasitiki tik senais komunistais-Bradauskiu,Vėsaite,Povilioniene,Skardžiumi,Sysu ir t.t.Jauni tik sąrašo gale.Nebent kokio buvusio seno komunistėlio sūnelis.O Bradauskiui būtina grįžti-juk reikia sutvarkyti ,,jo gerai išauklėto'' [jo paties žodžiai] sūnaus reikaliukus.

Vaigauskas

Vaigauskas portretas
maklina?

nepriimsim

nepriimsim portretas
negrisk
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių