B. Bradauskas abejoja, ar grįš į Seimą

Socialdemokratas Bronius Bradauskas teigia turįs didelių dvejonių dėl darbo parlamente, nors teigia medžiotojų esąs raginamas grįžti į Seimą.

„Neperšokęs griovio, nesakyt „op“. O net jeigu ir sąlygos būtų palankios, apie 80 proc. mano sprendimas yra neigiamas“, – pirmadienį BNS sakė B.Bradauskas, vertindamas atsiradusią galimybę vėl dirbti Seime.

Jis teigė, kad per pusmetį pailsėjęs, dabar mėgaujasi ramybe.

„Štai dabar esu prie ežero, oras puikus, knibinėju, dirbu, ruošiuosi sodinti gėles, – BNS pasakojo eksparlamentaras. – Per tą pusmetį atsipūčiau, nėra jokių kaltinimų, niekas nepersekioja.“

Kita vertus, B.Bradauskas tvirtino jau sulaukiantis skambučių, raginančių grįžti dirbti į Seimą. Anot jo, skambina medžiotojai ir skatina eiti į parlamentą.

„Taip pat žmonės, kurie už mane balsavo nori, kad grįžčiau“, – sakė socialdemokratas ir pridūrė, kad kategoriškai prieš jo grįžimą į aktyvią politiką yra žmona.

B.Bradauskas Seime dirbo nuo 2000 iki 2016 metų. Pernai per Seimo rinkimus jis nekandidatavo vienmandatėje apygardoje, Socialdemokratų partijos kandidatų sąraše buvo įrašytas 30 numeriu, bet rinkėjų išreitinguotas į 15 vietą.

Seimo nario vieta taps laisva, jeigu dabartinis parlamento vicepirmininkas socialdemokratas Gediminas Kirkilas išvyks dirbti į Europos Parlamentą. Iš pastarojo ketina trauktis tarptautinę finansinę karjerą pradedantis socialdemokratas Zigmantas Balčytis.

Jei B.Bradauskas atsisakytų galimybės dar vieną kadenciją dirbti Seimo nariu, ši galimybė atsivertu arčiausiai sąrašo ribos esančiai buvusiai parlamentarei Marijai Aušrinei Pavilionienei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikrai

tikrai portretas
nėra ko senam partiniui medžiotojui grįžti, na, bet jei "medžiotojai prašo" - juk reikia prastumti gyvūnų naikintojams reikalingus įstatymus. Bet jau jo fizionomija ir visiški marazmai jau tikrai nusibodo. Tegul ilsisi užtarnautame poilsyje...

Lut

Lut portretas
Cia tik maivymasis,kad gryz visiems aisku

tarp kitko

tarp kitko portretas
grįžti gali tik tada, kai žmonės pasitikės, o ne kai pats nuspręs...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių